0 oy
816 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlumda Mongol lekesi var doğduğunda geçer dediler ama sanki daha da yayıldı. Birisi o dolaşım bozukluğu hacamat iyi geliyor dedi. Bebeğe yaptıran var mı?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebege yaptirani duydum komsumda 3yasindaki bebesine yaptirmisti ama ehil birine yaptirmka lazimbebekler bizim gibi dayanikli olmuyo oyuzden
tarafından
Canım bende kendime birçok kez yaptırdım başıma bile. Ve bu işlem sünnet sertifikalı kişilere yaptıracağım. Bebeğin uyku düzenine gaz sorununa bile iyi gelebilirmis.
tarafından
Ameliyat yapılırken rahat duruluyorsa hacamat yaparken de durulur yada aşı yapılırken hepsi şifa için yapılan şeyler sonuçta. Jileti alıp da derin derin kesmiyor heralde minik kesi atılıyor deri üstüne Allahım yarabbim
(2,743 puan) tarafından
Bence hastanede yaptır yapan hastaneler var. Dün bi sünnet vakası okudum burada hala üzülüyorum o çocuğa
(2,743 puan) tarafından
Valla cocuğumun topuk kanını aldılar ona birl nasıl üzüldüm
tarafından
Bence instagramdaki birine kesinlikle guvenme. Herseyin sahtesini buluyorlar şuan bir hastanede yaptır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğimin sarılığı gitsin diye kulak arkasına yaptık biz
tarafından
Şifasını gördünüz mü
tarafından
Evet gördüm cnim çevremdeki herkes yapiyor
0 oy
tarafından
Hacamatı şimdi hastaneler bile yapıyor canım 
tarafından
Doğrudur canım. Bizim burdaki hastanede yoktur büyük sehirlerdedir o
0 oy
tarafından
Mongol lekesi bizde de var. Oğlum 5 yaşında hafif şekilde duruyor. Doktor normal zamanla geçecek dedi ki öyle baya azaldı. Bence bunun için gerek yok
tarafından
Canım bitek buna değil uykusuna bagirsaklarimda falan da iyi olurmuş. Geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor gazı var gibi duruyo
0 oy
(164,218 puan) tarafından
yapan iyi biriyse yapilirmis ama ben cdsaret edemem
tarafından
Yarın deneyeceğiz bakalım. Yapan kişi 20 günlük bebeğe bile yaptım dedi sertifikası da varmış

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 424 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
6 cevap 355 göst.

Kategoriler

1,497,691 soru

24,465,026 cevap

354,817 kullanıcı

...