0 oy
1,047 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından

Merhaba hanımlar eşim video cekmşti bebegn cinsiyeti ni doktor söylerken.daha 2hafta öncesinde kıza benziyor demişti.geçen 17haftalıkken gittiğimizde bu erkek bu da pipisi dedi Acaba değişir mi?bu gercekten pipi mi :)) Çarsı ya cıkıuorım bişeyler alacam değişir diye hep eli boş dönüyorum 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Erkek oldugu cok celli canm dgsicgni sanmam
(266 puan) tarafından
Belkide kuzum benim :) hayırlı saglıklı Bi gelsin de inşallah ne olursa olsn cinsiyeti hiç önemli değil artık dogumda da sürpriz yapıp kızım ben derse giyer mavi mavi cok cok :))
tarafından
Hayirlisi olsun canm dedigin gibi  ama insan yinede cinsiytni merk ediyor anne baba olarak ama bnce kesin erkek yani
(266 puan) tarafından
Aynen kuzum benim merak sadece :) isterse sonrakiler de erkek olsun hiç önemli değil ama hazırlık yapmak istiyo insan ilk bebiş olunca
tarafından
Senin heycanini yerim ya :)
(266 puan) tarafından
:)) Bi tanesin canım benim
-Reklam-
0 oy
(164,097 puan) tarafından
Anaa bi paşa daha geliyooo maşaallah erkek kordon degilse ama net erkek yaa 
(266 puan) tarafından
:)) eşim kız istiyordu ben de erkek kız farketmez ne olursa olsn benim kanım canım olacak diyordum eşime sürpriz yaptı minik sıpam. Başta kıza benziyor dediğinde ne kadar çok mutlu olmuştu :))
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Kordona benzemiyor. Basbaya pipi :) bu 
(266 puan) tarafından
:))) hiç de kapamıuo bacak arasını utanmaz bişey olacak galiba bu :) önceki gittiğim zaman da böyle bacak arası acıktı ama doktor cok hareket ediyo dedi ondan emin olamadı canım
0 oy
(659 puan) tarafından
Maşallah bir prens daha geliyor hayirli olsun canim gayet beli yani pipisi degişmez bence :)
(266 puan) tarafından
Hadi inşallah kuzum benim annem pembe mavi pembe mavi örmekten kafası Allak bullak oldu
(659 puan) tarafından
:D bizde oyleyiz ya gecen hafta doktora gitim tescilemek icin sırti donuktu hic bir yerini gostermedi bize ne yaptiysak ta donmedi afacan doktorda sna erkek dediysem kesin erkektir dedi dur bakalikm 24 cu haftamizi bekliyoruz renkli ulturasina gidicez o zmn kesin beli olur :)
(266 puan) tarafından
Bende aynı canım benim benm de 23de renkli ultrason um var bekliyoruz bakalım :))
(659 puan) tarafından
İnslh rabim gonlune gore verir saglikla kucagina alirsin
(266 puan) tarafından
Amin cümlemizinkine inşallah kuzum benim

İlgili sorular

Kategoriler

1,493,986 soru

24,408,567 cevap

350,729 kullanıcı

...