0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (2,109 puan) tarafından

Hele kizlar bu ne bilen varmi saticiya soru sor bolumu kapali hediye gelms ama cozemedm esime koklattm guzel kokuyo dedi nane gbi kokusu var dedi ben koku almiyorum

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

Üstünde yazmıyor mu internetten bak

Bumu
(2,109 puan) tarafından
Zaten neyde kullanicam blmiyorumki ☺
tarafından
At gitsin at boşver ama yorumları oku herkese gonderiyorlardir aldığın yer elbet yazan vardır
(2,109 puan) tarafından
Demekki herkese ayni gondermiolar cunku biri karanfiller icin tesekkur ederim yazms baska kmse hediye yazmams ☺ ayy atiyorum kim bilir ne ckcak ama internette zayflama ile ilgli bseler okudum zayflamaya ozel bseyse uzulurmde ☺☺☺☺
tarafından
Kalsın köşede o zaman kız elbet bilen biri çıkar kullanma ama hemen bilmeden ahahah :D
(2,109 puan) tarafından
Arkadasim bise atmis ona benzio mandalina portakal kabugu falan dio amine durmuyi daha incelemedim ama mandalina kabugunada benzio smdi baktmda ☺
-Reklam-
0 oy
(17,545 puan) tarafından
Hamamotu tozu cok kötü kokuyor aynı lağım kokusu gibi acaba bu iksir denen sey icine mi karışacak kötü kokuyu engellemek icin. Bi yorumları oku kimse bahsetmedi mi 
(2,109 puan) tarafından
Yok kiz o icine koyulmuo hediye yollamslar ben koku almiyom o yuzden sknti yok ☺☺☺☺☺☺☺☺☺
(17,545 puan) tarafından
Koku almaman güzel  :D. Ben görünce direk kurutulmus portakal kabuguna benzettim ya olabilir mi acaba :D
(2,109 puan) tarafından
Bi arkadasta oyle dedi mandalina kabuguna benziyo baktmda

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 223 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Haticegokoglu (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 303 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 689 göst.
0 oy