Ben gurbette yaşıyorum annem , babam ve küçük kardeşim yanımıza hem beni hem çocuklar ı hem de eşimi görmek için bilet aldılar geçen hafta hatta edde turizm falan bahsetmiştim.
Gelelim asıl mevzuya. Benim Babaannem bi ay önce korona oldu ve ondan sonra düzen tutmadı konuşmamaya yürümwmeeye falan başladı iştahı kesildi.zaten öncesinde de zor yürüyordu yürüteçle falan. İki gün öncede doktor eve mıaneye geldi baktı durumu hiç iyi görünmüyor sürekli uyuyo hastaneye götürelim bunu deyip yatırdılar hastneye. Hiç iyi görünmüyor demiş beyninde ödem oluşmuş falan. Şimdi bu cuma babamgil otobüse binecekti . 15 tatl var diye babamda işten izin almıştı. Ben de bi heyecan çocuklar (en büyük 2 yaşında) a değişiklik olacak diye,evin havası değişecek diye çok heyecanlı idim. Ama böyle bi durum olunca gelin de diyemiyorum gelmeyin de onalrda ikilemdeler. Zaten bi haftalık gelecekler . Gelemseler bunu demek istemiyorum ama ölüp ölmiceği belli değil. Gelseler biz buradayken bişe olursa diyee korkuyorlar. Şöyle de bişe varki zaten aylarca yatalaktı. Babam annem çok yıprandı onalra da değişiklik olur diye düşünüyorum yani gelsinler istiyorum ama Babaannem öyle ola ola da bencillik mi ediyorum sizce . Ne yapsalar doğru olure. Evlat torun has hasreti bş yandan ana durumu bi yandan