Benim eşimde öyle yazın çok zorladim iş arkadaşlarınla çık git gez toz denize falan gidin diye ama gitmiyo bizimle vakit geçirmek gezmek daha cok hoşuma gidiyo 5 yıldır biyerde çalışıyo ordaki insanlar çok iyi zaten hepsiyle samimi değil samimi olduğu insanlarda vardiyasında 2 3 kişi bide şefleriyle müdür yardımcıları onlari da az çok tanıyorum evimize gelip gitmislikleride var o yüzden gitse de ses etmem ayda bi kere şefleriyle kahveye okeye gidiyolar onada ses etmiyorum çünkü ev kuşu oldu onunda stres atmaya sosyalleşmeye ihtiyacı var ama sagolsun bizimle daha mutlu olduğunu her zaman dile getirir ama mahalleden bi tane bekarlığa arkadaşı kalmadı hepsini hayatından çıkarana kadar anam ağladı çünkü 1 tane işe yarar insan yoktu hepsi ipsiz sapsiz insanlardi eşim onlarla nasıl arkadaşlık yapmış hala aklım almaz ve onların arasından nasıl böyle temiz çıkmış ona da şaşırıyorum ama cok şükür ki bitanesi bile kalmadı ama isyerindekilerle heryere gidebilir gözüm hiç arkada kalmaz çünkü eşimin de anlatmasina göre hepsi evine esine çocuğuna bağlı insanlar böylelerinden zarar gelmez diye düşünüyorum
Kızz Allah uçak kazası vermesin ne istiyon adamdan dizinin dibinde oturuyo işte
Bnm eşimde öyle evden işe işten eve gelir arkadaşı bile yok
Temmuzda 3yıl olcak evleneli hc cıkmaz cok nadir arkdslaryla cafeye gider aksam gelir gec olmadan aman maşallah ev kusum❤️ :)
1,511,628 soru
24,658,823 cevap
366,648 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın