0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (1,157 puan) tarafından
İki oğlum var ikiside çok şiddetli ağlayan çocuklar biri bebek hatta. Birkaç gündür ağlamasalarda kafamda hep bir bebek ağlama sesi .. duyuyorum sanki yankı gibi... acaba gelenler geliyor mu (ses halüsünasyonu mu) ypksa sadece bilinç altı mı :/ sizede oldu mu

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Banada oluyodu kardeşimde de oliyordu canim annelik ic güdüsü sanki ağlıyorlar gibi hissediyoruz
tarafından
Jajajajwj ulen ya daha bir kac gun once bende de oldu kafayi mi yiyorum dedim :D
tarafından
Kiz bide böyle bütün sesleri kapattiriyoruz kafamızı kaldırıp pür dikkat dinliyoruz acaba ses onlardan mi geliyor diye rahat bi 10 saniye dinliyoruz sonra ha değilmiş diyip işimize devam ediyoruz:D
-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından

Bilinç altına işlemiş :D

0 oy
tarafından
Bende de öyle oluyordu oğlum bebekken odasinin kapısını kapatırdim 5 dkda bir sesi geliyor diye gider bakardim ses yok . Bilinçaltı bence
0 oy
(3,096 puan) tarafından
Bende de oyle oluyor. Tum gun bebelerleyiz normal geliyor bana
0 oy
tarafından
Bendede oluyo merak etme annelikten o  :) 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Anneliktn o canm 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Canım çok yorumluyorsn bu aralar ondan dolayı olabilir ek takviye ürünler kullanabilirsin
0 oy
(14,902 puan) tarafından
Bilinç altıdır canım sürekli olunca bende de öyle oluyor 
0 oy
tarafından
Bnde bazen ikinci kata çıktığımda çamaşır sermeye falan kızım ağladı sanıyorum aşağı iniyorum uyuyo..aklım  onda kaliyo sanirsam her sesi benzetiyorum..

İlgili bir soru bulunamadı

412,042 soru

12,403,871 cevap

44,544 kullanıcı

Kategoriler

...