0 oy
303 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba, size herhangi  bir sorum olmayacak belki konu dışı sohbette  paylaşmalıyım bilmiyorum ama şunu  söylemek istiyorum aslında yapılan şey söylenmez ama belki birilerine  yardımcı olabiliriz geçenlerde post da kızımın kıyafetleri ve hiç giyilmemiş kıyafetler vardı  ben bu uygulama ile onları bir kişiye bugün kargoladım. Ankarada oturuyorum ığdır'a kargoladım sizlerde elinizde olan kıyıda köşede beklettiğiniz kıyafetleri bez ve mamaları  hatta kullanmadığınız ekipmanları ulaştırabilirsiniz sizin gerek görmediğiniz ihtiyaç duymadığınız başkasının ihtiyacı olabilir. Ne dersiniz anneler !

6 Cevaplar

0 oy
(29,489 puan) tarafından

Elimizden geleni yapıyoruz bence çoğu insan yapıyor ama demiyor :) içiniz rahat olsun

(2 puan) tarafından
Bende yapılsın söylenilsin diye yazmadım belki bir iki kişiye yardım gider diye yazdım kişisel algılamayın
Ben yardım yapacak kişiler ve yardıma ihtiyacı olan kişiler için bu postu yazdım
-Reklam-
0 oy
(7,803 puan) tarafından
Canım belki göndermek istemezler ama ihtiyacı olanlar ihtiyaç haritası diye bı site var oraya üye olup ihtiyacı ne işe yazsınlar veriyolar oradaki gönüllü lerde
(2 puan) tarafından
Yaa bunu duymamıştım teşekkür ederim
(7,803 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(368 puan) tarafından
Benim elimde yenidoğan ve 2 numara bez çok var ve kız bebek hastane çıkışı setleri ihtiyaç sahibi birisi olursa vermek istiyorum etrafımda kimseyi bulamadım
(2,508 puan) tarafından
Kız ben kıyafet istemedim bana dediysen çok şükür alacak durumum var ben sana dedim kıyafeti dağıtma diye ilerde lazım olur diye
(2,029 puan) tarafından
hic önemli değil canım sorun yok
(2,029 puan) tarafından
bana diyor esra eymen
(2,508 puan) tarafından
Kız isimleriniz birbiryle aynı gibi sandım sen yazdın
(2,029 puan) tarafından
benimki elis onun elsi aynı haklısın :)
0 oy
tarafından
Valla şu an her şey ateş pahası olduğu için herkesin her şeye ihtiyacı var bence. 
0 oy
(135,792 puan) tarafından
herkez elinden geleni yapiyo ama bura sanal ortam ben tanidim bildim kisilere verme taraftariyim
(2 puan) tarafından
Tamam siz tanıdığınız kişilere verin vermek isteyenler için yazdım
0 oy
(2,029 puan) tarafından
bende babamın evindeyim 3 çocuğum var bez mama ve kıyafet e çok ihtiyacim var ama burdan istemem er kesin kendine göre derdi var hayat çok pahalı ve devir çok kötü kimseye güven olmuyor bana sana başkasına  guvenmemekle çok haklılar 
(2 puan) tarafından
Öyle düşünmemek gerekir bende hiç tanımadığım  bir kişiye gönderdim bazen  çevremizdekilerden daha çok ihtiyacı olanlar oluyor
(2,029 puan) tarafından
benimde çok ihtiyacım var ama iste

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 207 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gulnazyilmaz (1,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,449 göst.
0 oy
1 cevap 187 göst.
9 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gzmbyndr (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 451 göst.
23 Mart 2020 Diğer kategorisinde Alev ates (496 puan) tarafından soruldu

412,085 soru

12,405,475 cevap

44,584 kullanıcı

Kategoriler

...