0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kizlar bizim arabamız var ve her gittigimiz yere arabayla gidiyoruz ben bebek arabasi almaya cok heves etmistim fakat dusununce biraz caydim gereksiz gibi geldi bana sizce almalimiyim 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yazın parka falan götürmek için baston Bebek Arabası alabilirsin hem hafif o kullanımı pratik. Oturmaya başlayınca kullanılıyor o. 
-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından
Valla canm ben evden kolay kolay çıkan biri değilim ekimden beri daha hiç binmedi oğlum yazın da arabayla gidiyoruz dediğin gibi AVM flan gezerken işte biraz biniyor toplasan 10 15 kere anca bindi 11 aylık satıp ufak bişey alacam daha pratik kullanışlı bişey alırsan sende çok pahali bişey alma ben pişman oldum valla 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Yani ben ablamdan aldm.dedgn gibi bzde hep arabayla gdyoruz.ama msela avm ye gdyorsun cocuk hep kucakta olmuyor.yada esin iste dyelim illaki hava aldrmak isticeksin.eski yeni bitane lazm.cok pahali bse alma idare etsn yeter.
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Yani şöyle diyeyim mesela 3 aya havalar ısınır biraz eşim işte olacak gündüzleri ben bebeğimi alıp parka gidebilirim arabası ile. Ya da annemlerle arkadaşlarımla bir yere pikniğe filan gidersem rahatlıkla gidebilirim . Ben bu yüzden aldım dogrusu
0 oy
(135,513 puan) tarafından
benimde arabam var heryer arabayla gudiyom ama bebek arabasi cok gerekli 
0 oy
tarafından
Ben çok kullanıyorum ağır bı bebeğim var 2 dakkadan fazla tasiyamiyoruz
0 oy
(7,451 puan) tarafından
Bence bazen hayat kurtariyor markete arabayla gidiyoruz ama bebek arabasinida aliyorum icinde oturuyor aldiklarimida ona yükluyorum yemek yicek olsak yine o orda oturuyor hele ilk zamanlar evde kullaniyorduk icinde her odaya goturup ben ev isi yapiyordum o bana bakiyordu bir zaman hic bir yerde uyumayim onda evde gezerek uyutuyorduk 
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Sen kendin hicmi tek çıkmıyorsun yada çıkmayacaksin
0 oy
tarafından
Esimden bosanmistim durumumiz yoktu arkadasim verdi o kadar rahatladim ki 9 aylik kolum uyusuyordu tasirken
0 oy
tarafından
Kesinlikle gerekli almalısın, arabayla heryere giremezsin ki avm de sahil gezmek vs. İlla bebek arabas kullanman gerekecek kucağında nereye kadar tasicaksin? Puset demişsin 2 aya kadar bile zor taşınır ağır gelir yani çocuk. Bizde de araba var ama bi yerde gideceğimiz zaman yemek yerken vs. Bebek arabası kullanıyoruz. Akülü araba demişsin çocuk nasıl onla gezsin illa mudale etceksin yorar yani seni. Bide merak ettim neden esin bir yere göndermiyor markete bile yollamamak bana fazla geldi, tabi sen memnunsan sıkıntı yok.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 266 göst.
5 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 359 göst.
7 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 962 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,507 puan) tarafından soruldu

411,268 soru

12,379,932 cevap

43,092 kullanıcı

Kategoriler

...