0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (216 puan) tarafından
Kizlar 9+2gunlugum. Hep aklimda bebegime bi sey olur korkusu var. Bazen bicak batmasi gibi sancilar oluyor. Bu gunde acim ama midem bulaniyor. Hemen doyuyorum bir sey agzima atinca. Dunde qaliba cok yordum kendimi diye belim tutuldu. Uzaninca kalkamiyordum. Zorla kalkiyordum ve aksayarak eyilerek yuruyordum evde. Internetde okudum bebegin  kalbi durdugunda siddetli bel agrisi felan olurmus. Korkuyorum. 12hafta olsun doktora gidim istedim. Ama ayin 8i gitmisdim son defa. Daha 2hafta bile olmadi. 1ay gecdin gel demisdi. Korkuyorum acaba bebegimin kalbimi durdu bi sey mi oldu. Hep aklimda o var ilkk gunnen

4 Cevaplar

0 oy
(16,144 puan) tarafından
Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme 
(216 puan) tarafından
Belkide normaldir. Ama hep korkular var aklimda. Gec hamile kaldim.
-Reklam-
0 oy
(3,051 puan) tarafından
Geç hamile kaldım diyorsun da neden o kadar kendini yoruyorsun ki bebek şuan daha yeni sana tutunmaya çalışıyor. Yormaman gerekiyor kendini. Ve emin ol yaşadığın kaygı neredeyse bütün hamilelerde oluyor acaba kalbi atıyor mu acaba bir şey olmuş müdür. Sürekli kontrole gitmek istiyordum. Bebeğimin sağlıklı olduğunu görmek duymak istiyordum. Vesvese oluyor malesef ki insan da kaybetme korkusundan dolayı. Ama senin yapacağın şey kendini yormamak sonra bu yormandan dolayı bir şey olursa bebeğine vicdan yükünden kalmazsın diyeyim sana.
(3,051 puan) tarafından
Ama eğer çok korkuyorsan yakın sağlık ocağı yok mu git kalp atışını dinle . İstediğin zaman gidebilirsin oraya bakıyorlar.
(216 puan) tarafından
Yarin gidicem inwallah
0 oy
(186,860 puan) tarafından
hepimiz oyle dusunmusuzdur
0 oy
(15,833 puan) tarafından
Allah korusun canım her okuduğuna inanma neredeyse tüm hamilelerin sürekli bi yerleri ağrıyor sen içini ferah tut bol bol dinlen kendini zorlama yüksek yerlere uzanmaya çalışma bol bol su iç kalkarken kendini kasarak değil yan yatıp ayaklarını assa sarkitip elinden destek alarak kalk
(216 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canm
(15,833 puan) tarafından
Rica ederim canım sağlıkla gelsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,556 göst.
1 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde rhm (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 485 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.