0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gece eve gidecem oğlum da arabada uyur eve gidene kadar uyandırmak ta istemiyor um baska ne yapabilirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Soğanı ikiye kes karanfil sapla rasgele yatağının ucun koy burun tikanikligina bire bir 
-Reklam-
0 oy
(13,993 puan) tarafından
Vikis de açıyor canım küçük bi cezve gibi kabin içinde biraz da şu ekle kaynat kaloriferliyse peteğin üzerine nemli bi bez de koyabilirsin hava kuru oluyor petekli evde oda tıkar 
tarafından
Vikis yok cnm qnnemlerde
0 oy
(86 puan) tarafından
Avucuna birazcık su doldurup burnuna tutup suyum birazcık burnuna girmesini sağlayabilirsin sümükleri yumuşayınca da istersen peçeteyi kıvır al �ftardan bir Çengelli iğnenin popo kısmı yuvarlak kısmıyla sümükleri dışarı nazik bir şekilde çek ya da bebeğin ağlarsa sümükleri Akar iyice yine aynı şekilde temizliğe bilirsin geçen benim de eşim yoktu izotonikle tek başıma yapamadım ağlamasını fırsat bildim Otribebe ile çektim hemen
tarafından
Şırınga var cnm suyu şırınga ile de verebiliem
tarafından
Cnm bu arada uyumuyor annemlerdeyim gece eve gidecem cnm biraz önce geldim gelirken yolda aklıma geldi oğlum şimdi uyanık
(86 puan) tarafından
Azcık maksat ıslansin  sumukler rahat çıksın. İçme suyu uada kaynamış sogutulmus şu sık istersen
(86 puan) tarafından
Sıktiktan sonra suyu birazda burununu sık ki bi iki kere iyice yumusassin
tarafından
çok Sağol canım denicem bnde
0 oy
(316 puan) tarafından
Ilık suya bir bardak olacak şekilde. 1 çay kaşığı tuz atıp karıştırıp burnunu serun gibi açabilirsin.  Dr öyle demişti.zorda kaldığımda yapıyorum bende. 
tarafından
Deneyim cnm çok Saol
0 oy
(683 puan) tarafından
Üşütmem dersen banyo yaptır rahatlatır, 
tarafından
Bnde banyo yaptırmayı düşündum ama gece eve gidecem o zaman üşür diye korkuyorum hava da buz gibi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 361 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 73 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.