0 oy
418 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kullananlar memnun musunuz fiyatı diğerlerine göre çok uygun geldi bana yarın sipariş vermeyi düşünüyorum sizce nasıl

image

17 Cevaplar

0 oy
(580 puan) tarafından
Baby turcodan her türlü memnunum beyaz sabun kokusu normal hafif yumuşak bir dokusu var pisikte olmadik
tarafından
Bezini kullanıyorum zaten bende memnunum ıslak mendil sleepy kullanıyordum ama çok pahalı o yüzden bu daha uygun geldi inşallah bebeğime pişik yapmaz
(580 puan) tarafından
Yani canim o markalara göre gayet uygun marketlere bak istersen bazen markette daha uygun ben 3lusunu 9 liraya aldım marketten
tarafından
Markete çıkamıyorum canım uzak bize havalarda soğuk zaten mecbur internetten alıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Aynısini kullanıyorum biraz ince ama memnunum pişik yapmıyor.
tarafından
Sağol canım diğerleri aşırı pahalı ya bu biraz uygun geldi  artık sleepy alamıcam fiyatlar aşırı uçmuş
(1,912 puan) tarafından
Ben sadece suanlik bu markayı kullanıyorum şahsen memnunum tavsiyede ederim. Bezide Baby turco kullanıyorum.
tarafından
Aynen bizde bezde bu markayı tercih ettik ama bu slak mendil doğduğundan beri sleepy kullanıyorduk hiçbir sorun yaşamadık
(1,912 puan) tarafından
Doğrudur sağlıkla büyüsünler inşallah..
0 oy
(348 puan) tarafından
Doğduğundan beri kullanıyorum bayıldım aşırı iyi kokusu falan
tarafından
Sağol canım inşallah bizede iyi gelir
(348 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Çok ince cnm ben sleepy kullanıyorum 12 tane 8

90 li 80 e aldim 
tarafından
Ben 24 alıyorum canım her ay alamıyorum malesef 2 3 ay idare ediyor beni
(11,217 puan) tarafından
24 alıyordum cnm bende bu çok çok ince kendin bilirsin cnm
tarafından
Hadi ya fiyatı o yüzden uygun heralde ama sleepy de aşırı zamnlanmış ya napıcağımı bilemedim şimdi
0 oy
(780 puan) tarafından
Ben kullanıyorum yeşil paketini zeytin yağlı olanı bittikçe stok yapıyorum çok memnunum pişik flan olmadı ağır bı kokusu yok orta kalınlık ve islaklikta büyüklüğü de ideal 
tarafından
Onun fiyatı nasıl canım uygun mu
(780 puan) tarafından
Ben 3 ay önce stok yapmıştım 12 li 12 li olarak almıştım 56 TL dan şuan 90 flan olsa gerek
tarafından
Anladım canım çok sağol
0 oy
(1,413 puan) tarafından

Buda fena değil ama bunu tek geçerim

Geçen  hafta 24 tanesini 182 tlye aldımimage

(1,413 puan) tarafından
Çiçek sepetine ve hepsi buradaya da bak ben 3 ü arasında hangisi uygunsa ordan alıyorum
tarafından
Şuan en uygun trendyol
(588 puan) tarafından
Ebabekten birkaç gün önce 140 a aldım 24 yüzünü oraya da bakın kızlar
(1,413 puan) tarafından
179 tl e bebekte ve bundan değil beyaz sabun olanı var
(1,413 puan) tarafından
Canım ben hepsi buradadan aldım geçen hafta 2. ürün 1 tl kampanyası vardı 12lisi 181 tl ikincisi 1 tlye aldım 24 tanesi 182 tlye gelmiş oldu bezi de mendilide takip edip kampanya bulunca alıyorum hemen
0 oy
(67 puan) tarafından
Ney bu sadece tek 178 tl mi 
tarafından
24 lü paket canım
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Ben mavi kırmızı paketi kullanıyorum canm ilk başta sleepy kullandım fiyatlardan dolayı sonra buna geçtim çok memnunum
tarafından
Evet bende sleepy kullanıyorum doğduğundan beri mecbur değiştirmek zorundayım fiyatlar aşırı yükselmiş
0 oy
(5,924 puan) tarafından
Bn 5

6 aya kdr üni kullndim yeni geçtim buna pek memnun deilim çok ince ve naylon gibi 25paket aldım mecbur kullncm pişik falan yapmyr ama 
tarafından
Kafam çok karıştı ya herkes inceliğinde bahsetmiş altını değiştirirken 3 tane kullanacağımı 1 tane kullanırım daha karlı olur diye düşünüyorum
(5,924 puan) tarafından
Ümide 1di bunda 2 3 vala cnm  eşime dedim başka istylm bunlar bitsin öyle dedi bnde kıyamadım eşime
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Geçen mart ayında aldım canım . Çok güzel. Çok beğendim. O kadar güzel kokuyor ki beyaz sabun. Odada yeni temizkik yapmissin hissi veriyor.  Ben çok beğendim ve hep bunu almaya devam ettim. Bu seferde zeytinyağlisini aldım o da cokguzel. Bez de de baby turco kullanıyorum ondan da memnunum ilk 6 ay slepyy aldım snra degsitrdim .gayet güzel marka
tarafından
Herkes inceliğinde bahsetmiş kafam karıştı bezini kullanıyorum ama ıslak mendili ilk defa değiştiricem tereddütte kaldım
(1,326 puan) tarafından
Normal canım , beni tatmin etti açıkçası.
0 oy
(135,554 puan) tarafından
hoc kullanmadim ben
0 oy
(14,894 puan) tarafından
Bunun bı mavi paketi var onu kullandım çok güzeldi 
0 oy
tarafından
Ürünü güzel kuzum 
0 oy
(979 puan) tarafından
Kullandim Çok ince nrmalde 1tane mendil ' le siliyorsan bunda 3-4 tane ile anca silersin. Petek dokulu olanlar daha iyi. . Önlem markanın sanırım almıştık papatya özlü o bundan iyi.. ben suan  a101 soffio yenidogan islak havlu alyrum  Petek dokulu o bile iyi pisik fln da ypmadi
0 oy
tarafından
baby turco güzel marka ıslak mendili de bezi de 
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum üni baby kullanıyordum fiyatlardan dolayı bunu almaya başladım. Biraz daha ince. Beyaz sabun gibi kokuyor. İş görüyor ben devam edeceğim kullanmaya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 138 göst.
12 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde berivandemir (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
0 oy
0 cevap 87 göst.

411,410 soru

12,384,522 cevap

43,428 kullanıcı

Kategoriler

...