0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar bebeğim 1 aylık beni Emiyor + mama takviyesi yapıyorum günde 3 kez mama veriyorum . Mamadan 15 dk önce bir çay kaşığı veriyorum bu suruptan . Eşim hastanede çalışıyor doktorların tavsiyesi üzerine eczanede özel yaptılar bu karışımı tamamen bitkisel . Mama vermeye başladığım ilk zamanlar çocuk ayaklarını karnından indiremiyordu ne zaman ki bunu vermeye başladım çok rahat gazını cikariyor . Kolik olmaktan kurtardı bizi Allah'a şükür . Eğer bebesi gazlı olan varsa kolik olan varsa kesinlikle tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanabilirler tabi doktorunuza danışarak her bebekte aynı etkiyi yapmayabilir 

2 Cevaplar

0 oy
(850 puan) tarafından
Okunmuyor ki canım
tarafından
Carbonat sodyum metsil dereotu yağı diğerlerinide yaptiricak olan olurda eczanede Okurlar kuzum
(850 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Buni bende duymuştum. Inşallah gazlı bebeklere fayda eder. 2 ay önce çok ihtiyacım vardı. Çok zorlandım. Keşke o zaman önüme ciksaydi
tarafından
Kaç aylık oldu canım
tarafından
4. Ayında cnm şuan. Çok şükür azaldı. Inşallah bir daha çıkmaz:D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
23 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tulay. 123 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 446 göst.
0 oy
12 cevap 229 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,325 puan) tarafından soruldu

408,566 soru

12,276,414 cevap

37,773 kullanıcı

Kategoriler

...