+1 oy
490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (850 puan) tarafından
Yan yatırıyorum kafasını çeviriyor agzini yukarı dikiyor çok kusan bir bebek gece ben uyurken kusmugunda boğulacak diye uyumaya korkar oldum. Bir çözüm önerisi olan var mı ne yapabilirim?

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Meme mi ariyo acaba benim oglum genelde oyle yaptığında emzirince yapmiyodu daha
(850 puan) tarafından
Emzik delisi benim ki emzik arıyor olabilir
tarafından
O da olabilir canm sen yine kafasini yuksek tut yastik koyma ama ben mesela besiginde kafasinin oldugu bolgeye alta yastik koyuyodum
(850 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım tam vücuttan çevirdiğimde de kolu altta kalıyor canı acır mı öyle
tarafından
Tam vucut cevirme canm kolu altta yatamaz sirt ustu yatir ama kafasi yan dönük olsun
(850 puan) tarafından
İste öyle yatirinca çeviriyor zaten eşek sipasi . Neyse sağol canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebeğim 1 aylıkken çeviriyor ama sen öyle yapınca kaldır gazı olabilir 
(850 puan) tarafından
Kız valla hiç birşeyi yok gazını çıkardım karnı da tok
tarafından
Bilme ki bizim ki başını çevirinve ya aç oluyo ya gazı oluyo
(850 puan) tarafından
Vücuttan tam yan cevirsem kolu altta kalıyor canı acır mı öyle
tarafından
Kolunu öne taraf al o zaman uyuşur kolu
(850 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Kusmasindan korkuyorsan yan yatırıp sırtını kucuk bir yastıkla destekleyebilirsin
(850 puan) tarafından
Yan yatırıyorum sırtına da destek koyuyorum ama yinede çeviriyor kafasını
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Sırtına başına doğru yastık köy kafasını cevirmesin canim
(850 puan) tarafından
Koyuyorum canım yine de çeviriyor
0 oy
(6,165 puan) tarafından
1.5 aylikken çeviriyordi oglum yüz ustu yatirdim kusmasi yoktu ama kafa yapısı düzgün olsun diye ayrica kusan bebekler yüz ustu tatmasi iyidir korma canim rabbim korusun hepimizin evladini
(3,130 puan) tarafından
Amerikan pediatri derneği yuz üstü uykuyu katiyetle önermiyor cnm anı bebek ölümüne neden olduğu için yüzüstü yatırma yüksek risk faktörüymus
tarafından
Yuz ustu mu? Pozisyonlari karistirip yanlis yazdiniz herhalde.
Bebegin yaninda duruyorsaniz bebek yuz ustu yatirilabilir biraz, gece uykusunda sirt ustu yatirilir.
(6,165 puan) tarafından
Yo bebekliginde cogu yatis pozisyonu yuz ustu yatirdim  sirt ustu tehlikeli kusmasi varsa eger benim oglum da yokdu kusma ama ben kafa yapısı duzgun olsun diye  2 aya kadar yatirdim
(6,165 puan) tarafından
Ilk defa duydum cok araştırmaci biriyim 2 ay yatirdim cok şükür ama sirt ustu daha tehlikeli benim icin özellikle kusan bebekler  benim oglum kusmado kafa sekli düzgün olsun diye yuz ustu yatirdim belli saatlerde
tarafından
abös/sids riskini arastirmamissiniz o zaman.
0 oy
(7,622 puan) tarafından
Kırkına kadar sabaha kadar uyanip dikkat ettim sonrasında bıraktım sırt üstü yatırdım sürekli 
(850 puan) tarafından
Bende diken üstünde uyuyorum hep
(7,622 puan) tarafından
Kendini çok hırpalama tedbir senden takdir Allahtan
(850 puan) tarafından
Orası öyle canım peki bu boğulma tehlikesi kaç aya kadar sürüyor
(7,622 puan) tarafından
Bebekleri yatirma şekli sırt üstü olmalı ben yastık kullanmadim ama yatağı reflu yatagi gibi bas tarafını kaldirdim...
2.5 aylik bebek kusarken basını yana cevirebilir
(850 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Başının Arkasına yastık koy canm cok bastırma sert olmasın da
(850 puan) tarafından
Denedim yine yapıyor canım
0 oy
tarafından
Benim bebeğimde öyle çeviriyordu o yüzden en ufak seste kalkıyordum ben tedbirli yatıyordum canım sende öyle yapacaksın 
(850 puan) tarafından
Diken üstünde uyuyorum zaten canım
tarafından
Valla seni çok iyi anlıyorum çok zor doğru düzgün uyuyamıyordum bende
0 oy
(3,130 puan) tarafından
Sırt üstü yatir cnm diğer yatırma şekilleri abo nedem oluyo valla sırt üstü yatirmanin neden mantıklı olduğunu Osman gonulal hoca videoyla göstermişti için rahat.etmesini istiyorsan izlemeni tabsiye edeim bebeklerde yatma pozisyonu diye
(850 puan) tarafından
Her pozisyonu denedim aslında yan yatırıyorum sırt üstü yatırıp kafasını yan çeviriyorum her halükarda kafasını çeviriyor
(3,130 puan) tarafından
Oda insan cnm.illa ki hareket edecek benim oğlum bebekken de deli yatıyordu şimdi de felaket deli uyuyo anlaşılan sizin kuzuda hareketli olck
0 oy
(2,459 puan) tarafından
Benimki de çok çevirirdi canım ve aynen kusarken boğulacak gibi olurdu, korkumdan gözümü yumamazdım uyuyamazdım. Ama şimdi beş buçuk aylık ve çok şükür o kadar korkutmuyor. Rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı. 
(850 puan) tarafından
Amin canım bu boğulma tehlikesi ne zaman geçer peki
(2,459 puan) tarafından
Benimki 3 aydan sonra düzeldi canım
(850 puan) tarafından
Tmm cnm sağol
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Kızım 2 aylikken yüzüstü dönmüştü allahtan ağladı benimde uykum hafif duydum kalktım ki aklımı oynatıyordum az kalsın bi daha dönmedi ama uzun süre doğru düzgün uyku uyuyamadım hafif meyilli yatirıyorum arkasına bi yastık koyup hafif yan yatırıyorum Rabbim yavrularımızı korusun
(850 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(149,100 puan) tarafından
gazi olabilir yada acikmis olabilir
0 oy
(182 puan) tarafından
Arkasına yastık dayiyordum ben 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 58 göst.
15 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nnnnnn (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
4 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 44 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 6868guzelkiz (1,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,016 soru

23,701,247 cevap

311,672 kullanıcı

...