0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

Önceki postuma 15kisi yazmış hepsine cevap verdim biri yazmadı bile 

Ben elimden geldiğince yaziorm postlrma o postuna yazamadmda bir sonraki postumfda açıklama yapıyorum 

Ama bazı hazır cevaplar konuşmak için konuşanlar sağ olsun hep aynı şeyi diyip cevap vermiyorsun diyorlar haa bazıları cidden haketmior cevabı o ayrı da neyse yinede yaziorm ayırt etmeden

Ben her postuma cevap glck diye bir şart zorunluluk tutmuyorum sadece başkası aynı post açsa cevap geleceğini bildiğim postlar cevap gelsin istiyorum ayırt edilmeden

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Günaydın sevdamm ne oldu hayirdir 
(3,767 puan) tarafından
Yazdm sana hatta öle içten güzel bir şey yazdimkiiii baktım okdr zmnw rağmen yazmamssn kırıldım (sen olduğun için sana degr berdgm için kırıldım) sildim

Ve diğer arkds ismine bile bakmiorm lütfen benim adıma hiç bir yorumunu dile getirme
tarafından
Butun sevdigim kisiler benim yorum altinda tartisiyor iste bende buna uzuldum :(
(3,767 puan) tarafından
Fırsatı bulunca mübarekler içlerineekileri döküyorlr bana da oyzdn şans işte boşver sıkma canini cnm
tarafından
Yaaa sen cok kalbi temiz birisin sevdam ben seni severim biliyosun hic kolay seyler atlatmiyorsun Allahim sana kolaylik versin inşallah
(3,767 puan) tarafından
Bende seni çok seviyorum cancağızim sen benim için özelsin beni bir sen kaldın yargılamayan dinleyen seven bakiorm da herkes meğerse ne kadar yabancıyms bana :(
-Reklam-
0 oy
(4,629 puan) tarafından
gunaydin bacim bsver sana alem bura kafana takmana degmez
(3,767 puan) tarafından
Günaydın bacım
Boş boş knsuolr açıkça diemiolr sevmiorz etmiorz bilerek yazmiorz snn postlrna diye gelmiş laga Kuga ediolr

İlgili bir soru bulunamadı

412,008 soru

12,403,167 cevap

44,508 kullanıcı

Kategoriler

...