0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (368 puan) tarafından
Kızlar zayıflamaya karar verdım. Aldgm kilolar Bı turlu gitmiyor 77 kilodayım suan. Özgüvenim cok dusuk. Diyette yapıyorum lakin veremedim.

Özlex tea varmıs bir arkadasım önerdi zayıflatıyor tok tutuyormus. Kılo vermıs anlatan arkadasım. Tavsiye etti ama kafamda sorular var zararı olur mu diye gıbı gıbı. Kullanan var mı veya Baska ürün kullanan. Bu konuda tecrubelerınızi merak ettim. 

10 Cevaplar

0 oy
(368 puan) tarafından
Yok mu kimse kızlar 
-Reklam-
0 oy
(431 puan) tarafından
Ben hiç duymadım ☺️
0 oy
(5,090 puan) tarafından
Bence tamamen boğazı tutma meselesi bu. Tok tutması için yeşil çay falan da içebilirsiniz. Ben şahsen zayıflama çaylarına çok güvenemiyorum
0 oy
(7,636 puan) tarafından
Canım çayla mayla olacak iş değil o boğazını tutacaksın abur cubur tüketiyorsan kes,gazlı içecek içme altıdan sonra yeme bak nasıl farkeder iki ayda.
0 oy
(970 puan) tarafından
O tür zayıflama ürünleri genelde işe yaramıyor çünkü devamlılık gerektirir parasal anlamda pahalı oluyo bırakınca kilolar geri alınıyor.. 
0 oy
(14,428 puan) tarafından
Sıfır ekmek sıfır tatlı az yemek boool su bunlara dikkat et, bak bakalım gidiyomu gitmiyomu kilolar tatlım
0 oy
(1,159 puan) tarafından
Ben kullandım kesinlikle dogru 23 gunde 10 bucuk kilo verdim o cayla
(368 puan) tarafından
Aaaa ciddi mısıniz ayy Allah razı olsun yazdgn için bana umut olurmusunuz lutfen. Sız hangi cayı ıcdnz
0 oy
(1,072 puan) tarafından
Canım bende düşünüyorum bitki çayı almayı bir sayfa var Fundybady mi ne ondan düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Bu çaylar bu tür hatta biryerden sonda bırakıldığından geri aldirtiyor canım bunu bir çok insan dan duydum bende herbalif diye aldım ama benim ki sıkislastirici ödem artırıcı bende en önemlisi uyku ve biraz da boğaz..

Hamileligimden sonra midem de ağrılar olmaya başladı yani tuttamiyorum kendimi ağrıyor mesela şuan agrimaya başladı 1 2 saat sonra hemen acıkıyorum.  

Bir arkadaşımla konuşurken annesinin de böyle olduğunu söyledi troitlerine baktır kan değerlerini baktır dedi. Eğer temiz çıkarsa mideni söylersin demişti bende randevu aldım. 

Afedersin eskiden hemen tuvalette çıkardım şimdi yok yai çıkamıyorum bazen oluyo ki 2 3 günde bir çıkıyorum hiç mı vermez bir insan? Doğumdan verdiğim kiloyla duruyorum. Spora gittim hava şartlarından erteledim . Yeşil çay kiraz sapı falan evde devam ettim ödem gidiyor farkediyorum şişkinliğim iniyordu ama acıkıyorum yani midem açıyor yani. Ben biraz da hareketsizlikten kendim için diyorum böyle oluyorum oğlum 2 buçuk 3 yaşına giricek.  Fazla yoran bir çocuk değil olmadi yardım eden annem vardı onun rahatlığından da veremedim sanırım.  Şimdi elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum ama havalar soğuk işte yürümek lazım. Evdeki işlerle falan olmuyo bu iş. 
(368 puan) tarafından
Canım dedıgim çayı arastır sen Bı tok tutuyor ıatesende acıkmıyosun.evet guatr kılo yapar ama sanmam ondan dolayı degılıdr. Acıkıyosun hep bu yuzden. Sen bence. Yok tutan çayı arastır
(156 puan) tarafından
Leslie yapin evde
tarafından
Troitlerine baktircam canım ondan sonra bir sorun yoksa bakıcam duruma göre. Inan bilmiyorum o çaylar kullanmayı bitiricen geri alıyorsun bende kullanmış olanlara sor bence almada önce araştır

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
9 cevap 542 göst.
26 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serpilufuk (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 144 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.
28 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda-HiraNur (405 puan) tarafından soruldu

381,717 soru

11,427,931 cevap

34,988 kullanıcı

...