0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
sabaha kadar hiç kesmeden başım dönüyor ayağa kalkamiyorum düşüyorum çok kötü ya sanki bütün ev dönüyor hele uzaninca resmen beyin kanamsi gecircem gibi neden olur sizce tansiyon aleti yok ama dengelemek ici in birşeyler yedim içtim ama imkanı yok gecmiyo

8 Cevaplar

+1 oy
(701 puan) tarafından
Acile gitsene ne bekliyon
(2,029 puan) tarafından
babamı bekliyorum gidicem
-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Kan değerlerin düşmüş olabilir, vitaminlerin falan canım git bir baktır
(2,029 puan) tarafından
2 ay ince sezeryan doğum yaptım kansizdim
0 oy
tarafından
Vertigon vardir yada kulak kristallerin oynamistir acile git bence yada simdi gidebiliyosan kulak burun bogaza goster kendini yasam kaliteni dusurur her ikiside ayrica eltimede ayni sey oldu iki serumyedi icine bisiler kattilar bas donmesi gecti 
(2,029 puan) tarafından
babam geliyor godicem 2 aylık bebeğim var emziriyorum
tarafından
Ona gore bisi yaparlar canim rabbim sifani versin insallah
(2,029 puan) tarafından
amin allah razı olsun bide zor dönemden geçiyorum onun etkisi de sanırım stres
tarafından
Rabbim icini ferahlatsin insallah ❤️
(2,029 puan) tarafından
amin can insallah
0 oy
(780 puan) tarafından
Vetrigon vardır canm acile git ilaç flan veriyorlar bı kaç güne azalır arada tutar böyle 
(2,029 puan) tarafından
vetrigon ne canım ne demek
0 oy
tarafından
Acile git canım hamileyken çok yaşadım serum yemeden kendime gelemiyordum ama benim düşüyordu yatağına uzun ayaklarını havaya kaldır 
(2,029 puan) tarafından
hamile değilim kuzum
tarafından
Ben kendimden örnek verdim canım acilde bana öyle yapmışlardı ayaklarını havaya kaldır iyi gelir biraz kendine gelincede hastaneye git
0 oy
(135,790 puan) tarafından
hastaneye gittinmi
(2,029 puan) tarafından
yok canim gitmedim
0 oy
tarafından
Ay vertigo olmasın çok kötü bişey o yaaa geçmiş olsun canım 
(2,029 puan) tarafından
2 defa oldu oluyor daha dogrusu baya aralarla binde bir
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Vertigo olmasin kiz bende oluyor hatta sormustum burdada cok once ya kalkamıyorsun basin dönüyo sürekli hamileykende oldum 2 3 ay oncede 1 hafta 10 gun surdu doktor ilac verdi annemde de var onu hemen kesiyormus ama ben emzirdigim icin kullanmadim
(2,029 puan) tarafından
vertigo ne oluyir canim bende 2 aylik bebegim var emziriyorum
(1,198 puan) tarafından
Canim kulak kristallerin yerinden oynuyor oda bas donmesi yapıyor bana mide bulantisi titreme terlemede olmustu ilk gun sonra 1 hafta bas  dönmesi sürmüştü

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 539 göst.
11 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _ebrulii888_ (811 puan) tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,858 cevap

44,543 kullanıcı

Kategoriler

...