0 oy
245 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

image

bebek bezi 5 numara 240 adet ıslak mendilde 24x90 sleepy çok zamlandığı için bu sefer baby turco almak zorunda kaldım fiyat farkına bakın ya gerçekten sebep olanları Allah bildiği gibi yapsın 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir aylik elektrik fatura farki daha az kullanilmis ve 100lira fazla fatira cikarilmis bez oluncada sasirmam zaten 
tarafından
Gerçekten anlamıyorum bu kadar olmaz ya
tarafından
Bal gibi olur ne bekliyodunuz hersey bianda dusecekmi asla olmuycak agzimiza sicacaklar kaba bi tabirle
tarafından
Zam gelince 40 50 lira indirim olunca 5 10 lira yazıklar olsun ne diyim Allah bildiği gibi yapsın sebep olanları
-Reklam-
0 oy
(135,103 puan) tarafından
bebek urunleri hep oyle
tarafından
Aynen öyle hangisi uygunsa onu almaya çalışıyorum artık doğdundan beri sleepy kullanıyordum fiyatlar yüzünden ilk defa değiştirdim inşallah pişik yapmaz
0 oy
(318 puan) tarafından

Herşey öyle yaa ne olcak böyle , kalabalık aileler ne yapıyor Rabb'im kolaylıklar versin gerçekten 

Doğalgaz faturaları aldı gitti zaten 600 TL geldi bu ay ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim.. 
(155 puan) tarafından
Ülkenin açığını yada kendi maaşlarını faturalarla, kredilerle, fakirlerden, zamlar ile kapatmaya çalışıyor lar galiba. Sebep olanları Rabbim ağızlarından fitil fitil getirsin inşallah.
(318 puan) tarafından
Gelecek canım gelecek sen hiççç merak etme bunca garibin ahı yerde mi kalacak
(155 puan) tarafından
Vallahi billahi yazık. Kiz Eskiden eşim Kendi maaşı ile ön tane teneke yağ alabiliuorken şimdi üç tane. Bu reva mı ya.
(318 puan) tarafından
Sadece yağ mı Allah aşkına bi Türk hakvesi bile 15 lira olmuş ekmek ya ekmek 2 buçuk lira 4 çocuğu olan adam günlük kaç ekmek alabilecek ,bunu okulu var , kıyafeti var vs vs liste uzun yani
(155 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun gerçekten ülke durumu vahim kıtlığa doğru gidiyoruz sanki Allah korusun. Cidden liste uzun ve bütçe çok çok az

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 631 göst.
0 oy
0 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
27 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kizceleriim (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 130 göst.

410,740 soru

12,358,829 cevap