0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (3,168 puan) tarafından
Kızlar oğlum 5 aylıkken 72 cm di 6 aylık götürdüğümde hala 72 cm di. Şu an 6 buçuk aylık ayın 28 inde 7 aylık olucak evde olcuyorun hala 72 cm çıkıyor sizce neden uzamiyor çok kafama taktım. Başına gelen var mı acaba ?

9 Cevaplar

0 oy
(3,168 puan) tarafından
Kızlar hiç kimse bu konu hakkında bişey bilmiyor mu ?
-Reklam-
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Maşallah boyu zaten çok iyi .Dönem dönem durabilir uzaması birden uzar.
(3,168 puan) tarafından
Hangi aylardaydi canım hatirliyor musun
(2,149 puan) tarafından
9 ayından sonraydı canım.Kafayi bozmustum sürekli ölcüyordum.Uzayinca 4-5 cm birden uzadi
(3,168 puan) tarafından
O aylarda zaten yavasliyormus canım. Şu an hızlı uzaması gereken zamanlarda. Bilemiyorum korkuyorum :/
(2,149 puan) tarafından
İçini ferah tut canım doktorunla detayli konuş Allah'ın izniyle bir şey yoktur
(3,168 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Boyu cok iyi zaten 

Bazı aylarda sadece kilo bazılarnda ise boy uzar 
(3,168 puan) tarafından
Kilo alımı da azdı. Kiloyu takmıyorum ama boyu takıyorum boy uzamamasi hastalıklara yorulabiliyorms yarım santim de uzasa içim rahat edecek :(
0 oy
(6,106 puan) tarafından
Yanlis olcum olmus olabilir oncesi 70 dir mesala   benim dr dun ölçüm yapdi  71 di defterine 70 yazdi bebek olduğu icin  bacak uzatırken tam yapiyolar 5 aylik oglum ger ay duzenli artıyor  hatta boyu en üst sınırda dedi gelisimi cok guzel dedi
(3,168 puan) tarafından
Sağlık ocağı da hastane doktoru da ölçtü 72 canim. Benimde 5 aylık 72 di. O zmana kadar düzenli artıyordu ne olduysa bu bir buçuk aydır uzamiyor
(6,106 puan) tarafından
Dr na danışın ozaman canim ben saglik ocagina asi disinda gitmiyorum genel kontrollerine hep kendi dr na götüruyorum dogdundan beri
(3,168 puan) tarafından
Bu ay gidince sorucam canm
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Doktor ne diyor peki. Boy uzaması gelişim açısından en önemli şey 
(3,168 puan) tarafından
Doktor 6 aylıkken normal dedi 7 aylık kontrole de bu ay 31 inde gidicez. Bende öyle biliyorum kilo almasa önemli olmuyor ama boy önemli. Çok kafam takılıyor hastalıklara yoruyorlar çünkü çok morelim bozuk yarım santim bile uzasa içim rahat edecek sanki :(
(25,196 puan) tarafından
Boyu evet iyi normal uzunlukta  ama uzaması önemli olan zaten canım boyu iyi diye uzanıyor olmasını göz ardı edemeyiz baktımda herkes zaten iyi demiş boyuna,öyle olmuyo işte o, uzamıyorsa İnşallah uzar canım bence sorun yoktur ama sıkı takip et
(3,168 puan) tarafından
İnşallah canım dediğim gibi yarım santim de uzamış olursa için rahatlicak
0 oy
tarafından
Boyu zaten gayet iyi bence. Ara ara durabilir. Bir de 1 2 cm fazla yada az ölçülebiliyor bazen. Başka bir doktora gittik 1 ayda 2 cm çekmişti çocuk :) düşün yani. 
(3,168 puan) tarafından
Canım hastane doktoru da sağlık ocağı da 72 ölçtü. Çok morelim bozuluyor yarım santim bile uzasa içim rahat edecek sanki.
0 oy
(135,706 puan) tarafından
boy genetik sizinki kac hani genelde anne baba uzunsa bebekde uzun oluyo
(3,168 puan) tarafından
Eşim 1.75 ben 1.63 abimde 1.75 yani çok ta uzun sayılmayız bilmiyorum bı anda durması korkuttu beni yani yarım santim de olsa uzaması içimi rahatlatacak :(
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Boyu iyi canım benim kızım 20 aylık 82 cm .
(3,168 puan) tarafından
Canım bı anda uzaması durması korkutuyor beni yoksa boyu kilosu az değil iyi. Yarım santim de olsa uzasa içim rahat edecek

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 439 göst.
29 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu

411,510 soru

12,387,840 cevap

43,615 kullanıcı

Kategoriler

...