0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (383 puan) tarafından
Kizlar instagramda bir sayfa var melek boyaci adinda bayan yonetiyor bu kadin gebe lik istiyen kadinlari whatsap grubuna dahil edip birkac kuralla istediginiz erkek yada kiz cocuga sahip olmaniza yardimci oliyomus...bana pek inandirici gelmedi ama sayfasina goz atin derim videolar resimler var gercekligini ispatliyan:)  merak eden sayfasina girip bilgi alablr

17 Cevaplar

+1 oy
(1,196 puan) tarafından
Abooo bunadami.karistilar yarabbimmm ne gunlere kaldik. Orasını Rabbim bilir ya bizim kaderimiz yazilmis.cizilmis zaten ne olacagini onlar nasil ayarlayabilir lutfen inanmayin böyle seylere. Dua okuyun sabredin bekleyin sağlıklı olsun deyin. Gerisini Rabbim bilir ne bilim yaa tuhaf
(383 puan) tarafından
Tabi cnm orasi oyle:)) ben cok sasirdim gorunce burayada yazmak istedin
(1,196 puan) tarafından
Yok kuzum ya inanmayin paraylami yapiyor peki dolandirici bunlar yaw
-Reklam-
+1 oy
(899 puan) tarafından

Yavv herkes şey demiş Allah'ın işine karisilmaz haşa tövbe tü tü tü :))) bilim bu arkadaşlar bu kadar dar düşünceli olmayın bu ilmî insanlara veren Allah zaten biraz mantıklı düşününce dinden cikmiyorsunuz ;) Evet böyle bir şey mümkün uygulama olarak yumurtlama günü takıp ediyorum bı tane oğlum var bı tane de kız istiyorum yumurtlamadan iki gün önce ilişki oldu hamileyim bakalım kız olacak mı bu sisteme göre :) olmasa da sağlık olsun Rabbim nasıl uygun görmüşse o olur :) 

(862 puan) tarafından
Bende oğlum olsun istiyordum takip ettim oğlum oldu inşallah gönlünden geçen olsun
(899 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(6,081 puan) tarafından
Rabbim bilir  onu  rabbim daha anne rahminden cikarmen ne olcak ne evlat vericek yazıyor anlimiza inanmıyorum oyle sizde inanmayin
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Hani tüp bebeği anlarım da başka türlü nasıl olacakmış o 
(383 puan) tarafından
Kadin 4 ay boyunca beslenme listesi veriyor ona harfi harfi uyucaksin birde vajinal dus terapileri yaptiruyor sana whatsap grubunda iletisim halinde oluyorsun onunla seni o yonlendiriyor erkek isteyince erkek anneleri diye....kiz isteyincede kiz snneleri diye gruplati var sen isteyince seni dahil ediyor iste yaomam gereksnleri soyluyor sana snra istedugin oluyor...kafin 12 yildir hu isi yapiyor  ucretide var tabi
(1,413 puan) tarafından
Yaw bi yürüsün gitsin işine
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Bnde duymuştum ama inandırıcı gelmyor ya bilmiyorum Rabbim bilir
0 oy
(134,187 puan) tarafından
allah bilir ben inanmam oyle seylere
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Allah'ın işine karışmak o çok günah. Ne verirse ona razıyız
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Onu allah bilir ben inanmıyorum
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Sağlığı yerinde olsun da kızım da olsa oğlum da olsa fark etmez.. evlat seçmem kız erkek diye... ikisi de benim evlâdım !
0 oy
tarafından
Iyi de bilimsel olarak yumurtlama gununden 2-3 gun onceki iliskide erkek cocuk, yumurtlama gununde iliskide kiz cocuk olma ihtimali cok yuksek. 

Bunun icin para alip whatsapp grubu kurmaya ne gerek var? ahdjsjaj

Kaynak: Gecikmiş Anne adayi icin hamile kalma kilavuzu - Jean M. Twenge
(899 puan) tarafından
Hayır yumurta dan iki üç gün önce kiz yumurtlama günü erkek çünkü kızlar daha yavaş hareket ediyor erkekler çok hızlı hareket ediyor ve daha çabuk ölüyorlar iki üç gün önce erkek ulaşıp yumurta bulamazsa ölüyor ama kız yavaş hareket ettiği için iki üç günde yumurtaya ulaşıyor gittiğinde yumurta bekliyor zaten yumurtlama günü ilişki olursa erkek hızlı olduğu için yumurtaya ulaşıyor hemen
tarafından
Yumurtlama günü erkek olur, yumurtlama gününden önce kzı olma ıhtımalı yüksek olur
tarafından
Sizin yazdiginiz Shettles yontemi ve bilimsel bir yontem degil. Ben alintiladigim kaynagi yazdim, merak eden alir okur.
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Herkes bi yol tutturmuş işte senin gönlünde yatan cinsiyet neyse dua et herşeyi verende vermeyende Allah.
0 oy
(4,386 puan) tarafından
onu yalnızca Allah bilir. sağlıklı olsun salihlerden olsun. cinsiyet onemsiz bence.
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Artik millet nasıl insanların duygularıyla oynasak kandirsak diye yarışır hale gelmiş tövbe haşa kendilerini Allah zannediyolar yok yatağa sağdan girince kız olurmuş soldan girince erkek olurmuş ortadan girince noluyo acaba  nerden girersen gir en son Allahin dediği olur 3 5 kişinin ellerine para tutusturup dogruymus gibi lanse ediyolar bizim insanimizda inaniyo işte 
0 oy
tarafından
Hem inanmıyorum diyorsun hemde girin bakın diyorsun ☺☺
0 oy
(700 puan) tarafından
Allah askina buna nasil inan var Rabbim ne verirse o eli ayagi duzgun olsun hayirli olsun insanlari nasil somuruyorlar ya ayrica o wpden yazanlardan kendi tanidigidir hangi ***** buna inanip kadindan medet umar Allahtan isterken bile once erkek yada kiz degil hayirli olanini isterken bir insan nasil cocugun cinsiyetine mudahale edebilirki .
0 oy
tarafından
Ay allahin cezaları yeminle ya ona bile karışır oldular 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Para tuzağı. Bilimse olarak adetten önce birliktelik olursa kız adet bitiminde olursa erkek olur deniyor sperm hücrelerinin yaşama süresi ve yumurta çatlamasına bağlı olarak. 2 kızım var oğlum olacak ama tamamen nasip biz bebek beklemiyorduk.

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 128 göst.
0 oy
6 cevap 290 göst.
19 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Acelya (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 160 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde glsm.ordu.12 (6 puan) tarafından soruldu

410,229 soru

12,336,686 cevap

39,409 kullanıcı

Kategoriler

...