+1 oy
596 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (368 puan) tarafından
Kızlar 

Özlex tea cayı içip zayıflayan var mi 

Bilgi almak istiyorum işe yarayanlar var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(1,068 puan) tarafından
Ben kullandım sadece ödem attırıyor başka bir faydası yok 
(368 puan) tarafından
Kac kilo verdnz
(1,068 puan) tarafından
2,5 kilo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir ay olmadan 7 kilo verdim şuan 2 . paketteyim bakalım sonuç ne olacak 
(368 puan) tarafından
Aaaa ciddi misiniz.
Peki nasıl oluyorda oyle hızlı kilo veriyorsunuz sizde bıraktıgı etki nedır acaba
(368 puan) tarafından
Yanı napıyor bu cay sizde zayıflıyorsunuz. Biraz anlatırmısınz kullanmayı dusunuyorum. Ama inanamıyorum oyle kılo veriliyor mu cidden. İnanıp almak istiyorum malum. Cok pahalı
tarafından
Aşırı susatiyor ve iştah kapatıyor yani yemekten 1 saat önce içiyorum sabah akşam gün içinde 3 3 buçuk litre su iciyorum ağız kuruluğu yapıyor tatlı canım hiç çekmiyor tatlı ihtiyacini gideriyor haliyle çok su içince yemekte yiyemiyorum tıkanıp midem bulanıyor ürün satıcısı bunları demişti zaten bendede hepsi oldu iştahsızlık ağız kuruluğu vs ilk ay güzel sonuç aldım bakalim önümüzdeki ay nolucak
tarafından
Benim eşim kullanmisti bende inanmamıştım öyle bı deneyim dedim evde 10 günlük kullanacak kadar kalmıştı eşimden baktım ise yarıyor hemen aldım tiktokta takip ettim bir anne var tiktokcu pembe diye araştırmadım o kadın karşıma çıkıyordu hep ona güvenerek aldım ev hanımı gayet efendi bı insan kendisi de emzirerek günde tek sefer içerek 18 kilo vermiş sayfasına bı göz atın derim
(368 puan) tarafından
Peki hangi sayfadan almısdnz. Banada sayfa ismi verirmısınz. İnstgram dan özlex tea dıye bir sayfa var ordan mı aldnz.
(368 puan) tarafından
Demek eşiniz de bu çayla kılo verdı. Cidden işe yarıyor demekkı. Sizdede işe yaradı mı
Bu arada cevap ıcın com tesekkur ederim.
tarafından
Instagramdan pembeilekilover yazın profil fotoda ürün var kadın sarışın tatlı bı bayan sayfasına girince görürsünüz ben ordan aldım.evet işe yaradı tabiki şuan gören vermişsin kilo diyor ama benim hala bı 18 kilo kadar fazlam var elimdeki paket bitsin tekrar sipariş vericem
(368 puan) tarafından
Kaç kilo verdiniz pekı.
Ürün neden zayıflatıyor nasıl bir etki bırakıyor da zayıflama oluyor
tarafından
7 kilo verdim tok tutuyor ağız kuruluğu yapıyor bol su iciyosun tatlı ihtiyacını karşılıyor
(368 puan) tarafından
Nedır by kilolardan cektıgimiz ya dımı
tarafından
Öyle gerçekten maalesef
(368 puan) tarafından
Özlex tea işe yarıyor ama dımı
tarafından
Kız evet anlattım ya :)))) ne kadar fazlan var birde bünyeye göre değişir ben 7 di verdim ama sen daha fazla yada daha az verirsin belki
(368 puan) tarafından
60 kiloya düşmüş olmam lazım 80 kiloyum kız
tarafından
İnşallah ulaşırsın hedefine
0 oy
(72 puan) tarafından
Ne çayı kız bu emzirirken içilirmi
tarafından
6.aydan sonra evet içiliyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
18 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansu.T. (291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
5 cevap 121 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebruliiiiii (336 puan) tarafından soruldu

411,408 soru

12,384,462 cevap

43,422 kullanıcı

Kategoriler

...