Sürekli herşeyime karıştı evlendim kocamla arama girdi huzurumu bozdu doğum yaptım emziremiyorsun diye aşağıladı hor gördü eksik hissetirdi sütüm kesildi bu annelik değil dedi aşıdan dolayı kesilen sütüme ne yapayım ? Herkese ama herkese kötüledi sürdüğüm rujdan evimi hergün temizlememe kadar millete kötüledi burdan taşınıp gittiler bu sefer aynı şeyi anımı millete kötüledi gecenin yarısı abim bana i....ntihar etmeyi düşünüyorum yazdı babam babannem orda çok mutsuz ... Kol kırılır yen içinde kalır demedi kocamı kıskandığmı bile kuzenlerime felan anlattı ki şükürler olsun elhamdülillah kocamla çok iyiyizdir Allah başımdan eksik etmesin ... Daha çok şeydi oldu da şuan yenileri bunlar :) şükür konuşmuyorum artık benden uzak Allah'a yakın olsun nasıl anne olunmaz ondan öğrendim gorumcemle aram iyi değil mesafeliyiz ama kavga vs. Yok normal bir ilişki yani taşındıktan sonra millete gorumcesiyle bir oldu beni millete kötüledi demiş şükür kocam da gördü gerçek yüzünü babannem abim ve babamla görüşüyoruz sadece o umrumda değil şükürler olsun şimdi mutluyum