0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından

Kızlar tahmin istiyorum doktor bişey söylemedi. Bıri araba demişti sen aklımdasın sana özelden yazicam. Bunu anlayanlar baksın lütfen 

imageburasi bacak arası sanırım. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım burası neresı anlamadım bıle daha net olsaydı keske ama erkek dıyorum
(473 puan) tarafından
Bir kızım var. İnşallah dediğin gibi olur canm.
tarafından
Kuzum bır kız daha olsa da güzel olur :) Rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın
(473 puan) tarafından
Tabiki cnm başta sağlık olsun. Ama inan bu dünyaya fazla çocuk getirmek istemiyorum. Bıde oğlum olsun iki meyveyi de tatmak istiyorum anlatabildim mi cnm. Yoksa kızımı dünyalara değişmem
tarafından
Valla bende oyleyım bır tane kızım var ınsan kız olunca doyamıyor :) Rabbım gönlünden geçeni nasıp etsın
(473 puan) tarafından
Amin canım cümlemize inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz bu buyuk belli olmustur. Kiz bu kiz totisinin altindan dudaklari gorunuo : D 2 kizim var
0 oy
(988 puan) tarafından
Kanka daha doktorluga telfi yapamadım:))
(473 puan) tarafından
Yapınca yorumla o zaman kanka
(988 puan) tarafından
:)) tamam
Sağlıcakla kucağına al ınsallah minigi ne istiyorsan o olsun canım ❤
(473 puan) tarafından
İnşallah cnm sağol ❤️
0 oy
(3,192 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Gittiğim çocuk doktoru bu canım (Kumsal1)

O ölçtün bacağının kemiği. Bana kız gibi geldi canım.

(3,192 puan) tarafından
Bu arada sünnet için goturursem sondurak Ümran tıp merkezinde bir kadın varmış ona goturucem belediyenin toplu sunnetlerini de yapıyormuş tecrübelidir diye.
(3,460 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim, Ümran da ki kadın muhtemelen ümit hanımı diyosunuz, bana onu birisi söyledi internetten araştırdım pek iyi şeyler okumadım o yüzden çakmak erdemde ki doktora gittim
(3,192 puan) tarafından
Yaa öyle mi ben araştırma yapmadım adını hatırlayamıyorum şu anda. Yaptıracağım zaman bende arastiricam artık. Kaç TL ye yaltirdin sen ve ne kadar sürede geçti acaba
(3,460 puan) tarafından
700 TL'ye yaptırdım, ilk gün biraz ağladı, ertesi gün sadece krem sürerken ağladı, sonra ağlamadi, dikişler kendi düştü hepsi 10 gün içinde
(3,192 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(473 puan) tarafından
Tahmin eden yok mu

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,115 soru

24,425,457 cevap

351,968 kullanıcı

...