+1 oy
252 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,358 puan) tarafından
Kızlar bebegim gündüz leri durmadgı için gece den işlerimi hallettm yaronda nohut pişircem ama yaptıgım nohut şişmıyo nasıl islıyorsnuz

14 Cevaplar

0 oy
(12,760 puan) tarafından
Suya koyuyorum ama fazlaca suya şişiyor 
(2,358 puan) tarafından
Yani içine bisey koyuyormusnz tuz gbi yada ne bilim bska bsy
(12,760 puan) tarafından
Yok hiç bişi koymuyorum ben
(67 puan) tarafından
Bende oyle bol suya koyuyom legenin icine 2 bardak nohut sabaha kadar sisiyor ztn
(2,358 puan) tarafından
Allah allah bnm yaptgım sişmıyo öylece duruyo nohut dan fark ediyor demk
(12,760 puan) tarafından
Aynen ben bim in kini alıyorum genelde
(2,358 puan) tarafından
Hımm şok tan almştık normlde bim den alurdım bnde ondn demk
-Reklam-
0 oy
(6,016 puan) tarafından
Geceden bol suys koyuyorum  sabaha kadar bekliyor sonrs  süzüyorum yıkıyorum hasliyorum nohutu ocakda kayandigi zaman 20 30 dk süzüp snr soğan eti faka kavurup pişiriyorum canım
(2,358 puan) tarafından
Bn bırz fazla pişrıyorum 20 dakıkada haslanıyormu
(6,016 puan) tarafından
Yani fazlada olur duduklude pişiriyorumm ondan 20 30 dk yetiyor bana
0 oy
tarafından
Soğuk su ile islatiyorum ama içine tuz koyuyorum nohutların filizlenmesini önlemek için 
tarafından
Filizlenince vitamin kat kat artıyormuş kuru gıdaların
tarafından
Hee bak onu bilmiyordum teşekkür ederim canım :)
tarafından
Bende bilmiyordum ama geçen gün instagram da denk geldim
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Özellikle soğuk bol su ile islatirim içine bir püslem tuz ve karbonat atarım. Sabah 10 15 dk gazı çıksın diye kaynatirim. Beyaz köpükleri kaşıkla toplayıp atarım. Sonra duduklude 45 dk pisiriyorum
0 oy
tarafından
Suya koyuyorum akşamdan 
0 oy
(495 puan) tarafından
Bol suya islatirim suyun icine karbonat yada kabartma tozu atardim sismedigi icin sabahda bir iki fokudar birazda ole dinlenir sonra pismeye birakirim simdimi sisiyor ve koly pisiyor islatiyorum sonra direk psiriyom bazen haslayip pisiriyom 
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Ilık su ve tuz atyrm içine 
0 oy
tarafından
Normal üstüne su koyuyorum başka bişey yapmıyorum
0 oy
tarafından
Normal suda bekletiyorum pişireceğim zaman da ikici 2 3 tane çeker koyuyorum hem daha yumuşak geliyor hemde gazı alınmış oluyor 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Nohutun türüne göre de değişiyor bazı nohutlar çok sismiyor ama pişiyor gayet iyi.
0 oy
(14,753 puan) tarafından
Ben normal soğuk suyla ıslatırım. Kaynanam karbonat kabartma tozu ne buldu koyar :D
0 oy
(51,352 puan) tarafından
Aksamdan suya koyuyorum sonra hasliyorum yapacağım kadar buzdolabi posetine koyuyorum buzluga atıyorum 
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Suya koyuyom sabaha kadar bekliyo canimm 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 405 göst.
0 oy
17 cevap 372 göst.
7 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yildizsumeyye (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
29 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 236 göst.
30 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,358 puan) tarafından soruldu

408,517 soru

12,274,761 cevap

37,707 kullanıcı

Kategoriler

...