Kızlar evlendiğimden beri eşimle hiç mutlu değilim. Oysaki çok severek evlendik. Evlendiğim andan itibaren eşim annesine daha düşkün olduğunu fark ettim. Sürekli annemin yemekleri annemin bilmem nesi. Bunun için çok tartıştık. 5 yıl olucak Eylül'de evleneli. Çok şey görüp duyup yinede sustum. Kayinvalidem aldığım hediyemi beğenmedi yeşil renk sevmem yok modeli güzel değil al götür değiştir dedi. Eve geçerken eşime ağlamıştım. Hediyeye insan böyle mi tepki verir diye. Sadece buda değil küçük bir örnek bu sadece. Eşim sürekli üzülüp aglamami görmesine rağmen yinede hep annem haklı annem kötü niyetle demedi senin için fesat diyip üstüme geldi. Başka sebepten boğazımı sıktı. Kuzenine benim amacım Funda'ya darbe vurmak demiş. 3 kere bosanmaktan döndük. Hızlı geçiyorum buraları... Vs.vs bir sürü şey yaşadım. Ve son nokta olarak şuan ki pskilojimde kaynanam zerre umrumda değil arkamdan dedikodumu yapmıştı ,3-4 ay önce eşimi doldurmuş fundanin niyeti senden boşanıp annesiyle senin evinde(eşimle şuan oturdugumuz ev) kalmak kirayı da sana ödetmek oğlum demiş. Eşimde buna inanmış. Yazık beni hiç tanimamislar. Ne kaynanama sevgim saygım var nede eşime. Bugün yikilsam üzülsem ağlasam ilk onlar sevinir. O yüzden kadınlık yapmak gelmiyor içimden eşime evlendiğimden beri. Burda çoğu postta gördüm eşin yanasinca sen reddedince gunahmis diye. Ben okadar kırıldım dağıldim gecelerce ağladım. Şuan bile aglayarak yazıyorum. Benim bir damla gözyaşıma bile değer vermediler. Ben babasız büyüdüm istediğim sadece sevilmekti yaa sadece buu
Neyse konuyu kisaca anlatayım dedim yinede uzun sürdü. Eşimin tarafında bir hoca varmış herşeyi bilen . Bende önceden kaynanama demiştim bana bı baksn anne geceleri beni korkutuyorlar birlikte olmak için geliyorlar dedim. Kaynanamlada tartıştık bu arada 2-3 gün önce. Tartistiktan sinra hocayla konuşmuş. Doğum tarihimi vermis yarın eşi arasın demiş. Eşimle konuştuğunda ise benim üstümde büyü olmadığını ama karabasan cinler musallat olduğunu ve en kısa zamanda bunu halletmemiz gerektiğini söylemiş. Aniden sinirlenir seninle tartışır bi anda çığlık atar sonradan pişman olur üzülür. Ama cinler gece uyurken eşini öldürebilirler boğarak yada kızınızı öldürebilir yada seni demiş. 2 gündür aklımdan çıkmıyor. Ben anne olmak için kaç yıl bekledim nasıl kıyarım ? kendimden korkuyorum. İman gücümü yüksek tutmaya çalışıyorum. Namaz kıl diyeceksiniz biliyorum ama içimden gelmiyor. Cinler bütün herşeyimi etkiliyormus. Bekarligimdan beri rüyamda korkutuyorlar. Yarın hoca gelecekti. İşleri varmış hafta içi eşini alıp sen gel 3-4 saat sürer demiş. İçim darmadağınık. Eşim diyor o yüzden bana soguksun. Hayır sen beni kırıp döktn yanımda hiç olmadın. Yüz kere uyardım lütfen bana değer ver anne anne diyip durma. Seni seviyorken kendini değiştir sonra çok geç olur. Emin ol seni sevmeyen bir kadın görmek istemezsin tahammül edemezsin dedim umursamadi ciddiye almadı uyarilarimi. Yalvardım yapma gözümden düşme dedim neler neler dedim anlamadı. Cinlermi aramızı bozuyor bilemem ama eşimi sevmiyorum. Guvenmedigim birini sevemem. Herkes sevdiğine güvenir ben ise guvendigimi severim... Babam annemle bana hiç sahip çıkmamıştı. Çekirdek aile olamamistik. Kendi kurduğum ailede mutlu olucam kesin diye düşünürdüm ama oda olmadı kendimi avutmusum
Çok yorgunumm , içimde halsizlik ,umutsuzluk,suskunluk,yalnızlık,güvensizlik,çaresizlik,babama karşı özlem, her günüm bir oncekinden daha kötü olacakmis gibi bir his var.. Hiç sevilmemislik... O yüzden hırçınım eyvallahim yok... Yaşadıklarımdan dolayı böyle biri oldum diye görüyorum kendimi ama cinler mi bu hale getirdi beni diyede düşünmeden yapamıyorum. Benim yaşadıklarımı siz yasasaydiniz sizde esinizi sevmez adam yerine koymazdiniz. Size demi cinler musallat olmuş olacaktı dimi?
Kafam karışık kızlar . Uzun oldu kusuruma bakmayın. Daha yazacağım çok şey var ama vaktinizide almak istemiyorum.
Teşekkür ederim şimdiden okuyup yorum yazanlara