0 oy
533 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bir kaç gündür ilgilenmeyi ve veya eşim bana sarilsa yanına otursam kendini kusturmaya çalışıyor boğazına parmaklarını sokuyor :( 

8 Cevaplar

0 oy
(14,902 puan) tarafından
İlgi çekmeye çalışıyor canım yapma felan dersen inadına yapar 
tarafından
Öyle canım zaten ama yapiyo sürekli napcam bilmiyorum dişleri şişmiş oyuzden alıştı hep
-Reklam-
0 oy
(135,790 puan) tarafından
sjsjssj o gene iyi kuzey bizi yan yana horunce gelip issiriyo
tarafından
Eltimin oğlu öyle annesinin sütyen iplerini dişli yo :D sjsbdndn
0 oy
(3,867 puan) tarafından

Bak cimcimeye bnm oğluşum adamın elini cekiyo babasının uyurken bide satasiyo ilk cici diyo sonra yapistiriyo,::D

tarafından
Çok zor oluyor o ya valla bende aynıyım kustummu yıllar bile sürer :D
(3,867 puan) tarafından
Yok uzun surmuyo trip atar okadar 5 dk
(3,867 puan) tarafından
WhatsApp grubu senmi açtın  kaç kimler var
tarafından
Yok kız ben bilmiyorum wp grubu :D
(3,867 puan) tarafından
nick benzettim demeki
0 oy
(580 puan) tarafından
Benim kiz gecen babasının yanına oturdum diye git istemiyorum seni dedi :)
(580 puan) tarafından
2 yaşında henüz büyüyünce hic istemez bu beni :D
tarafından
Ahahha kızsa babaya çok düşkün oluyor benim kızım babasını çok seviyor 15 aylık benimkide gidiyorlar geziyolar beraber marketi eve gelmek istemiyo ağlıyor yerlere atiyo kendini minik sen nerden biliyorsun siniri
(580 puan) tarafından
Valla onların bildigi çoğu şu yaşımda ben bilmiyorum:) esimi yanımda gözlerime bakarak sarılır babacım babacım der bana da baba bak annesi der sanki başkasının annesiyim sipa :)
tarafından
Çok konusuyormu canım benim kız yeni yeni kendi kendine biseyler anlatmaya calisiyo bidi bidi diyor ama anne baba dede gel gel abla felan diyor
(580 puan) tarafından
Masallah canim her şeye dili dönüyor alfabeyi sayiyor 10a kadar sayıyor şarkılar söylüyor biliyorum zararlı ama gözetim altında biz eğitici çizgi filmleri izletiyoruz oradaki herseyi konusabiliyor şükür
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Aynısını benim kızda yapıyor, durup durup parmaklarını boğazına götürüyor öğürüyor, 1 yaşında, yapma kızım da desem dinlemiyor
tarafından
Aynı bende diyorum yapma yinede yapıyor birde TV'nin fişini söküyo sürekli
(1,775 puan) tarafından
Acaba sen benim kızı kaçırmış olabilir misin :D hahaha aynı ya aynı, arkadaki fişle oynuyor, elini boğazına sokup midesini bulandırıyor, kumandanın pillerini çıkarıyor, tv den asla uzak durmaz
tarafından
Aynı benimkide kaç defa kumandayı strecledim bantladik yine söküyo tekrar yapıyor tekrar :D kumandada pahalı 500 lira olmus
(1,775 puan) tarafından
Bizde bantladık baş edemedik :D bu kızlar çok yaramaz, sonra mutfak dolaplariyla çok oynar
tarafından
Evet yağ tenekesinin kapağını çıkarıyor saksıdaki toprağı döküyor neler neler :D
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Oglum 1 yaşında babasının kucağında gezerken omzuna koyuyom başımı. Gördüğü an saçımdan tuttuğu gibi geri fırlatıyo beni :D 
tarafından
Aynı benim kızım yüzümü tirmaliyor çok kiskanclae heralde bu yaşlardakler :D
(1,009 puan) tarafından
Hemde cok fenalar cidden :))
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Puhhahahhaha anaamm kıskanıyo len yerim ben onu
tarafından
Çok kıskanç hemde yüzümde yirtmadigi yer kalmadı birde eşim uyurken yüzüne pat diye bir yapistiriyor  ben kendimi gülmemek için kendimi zor tutuyorum :D
0 oy
(8,113 puan) tarafından
Benim kızım babasıyla sarılsak ya da eli elime değse delirmiş gibi ağlıyor. Yine sizinki yeni başlamış
tarafından
Valla buda yırtıyor bizi tirmikliyor cimcik atiyo :D
(8,113 puan) tarafından
Aman daha çok yapar
tarafından
Yapiyo canım sürekli valla önünü alamıyor daha kötü yapıyor babasına zarar vermezdi şimdi onuda tirmikliyor
(8,113 puan) tarafından
Anaam baya kıskançlığı tavan yapmış :)
tarafından
Evet canım çok kıskanç valla :D sürekli ilgi istiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy