0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Kızlar sorum yukarıda bugün bat normalde :) 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Hamileyken 3 ay adet olan ben :) 13. Haftada hamile olduğunu öğrenen gene ben :) 

-Reklam-
+1 oy
(158,136 puan) tarafından

hic bisi hissetmeden hamile ciktim :ermm:

0 oy
(155 puan) tarafından
evet bndw oyle olmstu
(454 puan) tarafından
Biraz açarmisin canım nasıl anladın :)
(155 puan) tarafından
vala surekli karnim agrirdi cn adet agrusu gibi bi turlu olmuyordum aradan 1 hafta gecti test yaptm pozitof cikti
0 oy
(849 puan) tarafından
Ben..istiyorduk ama olmuyordu, 1 hafta bile adetim geciktiğinde negatif çıkıyordu öyle olunca dedim daha test yapmayacam..adet dönemim geldi, kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor ama olmuyor bir gün iki gün üç gün geçti dördüncü gün dedim bu ne ya olacaksan ol..eczanenin ordan geçiyordum negatif olduğunu göreyim de bileyim adet olacak diye o kadar beklentisizdim..baktım pozitif, bir daha aldım yine pozitif..öyle anladım..
(454 puan) tarafından
Vay, Bee insan artık düşünmeyip pes ettiğinde hamile kalıyor sanırım :)
(849 puan) tarafından
Evet herşeyde öyledir, beklentiyi düşürünce olur :)
0 oy
(53 puan) tarafından
Evet her iki gebeligim de öyle oldu siddetli adet sancisi cekip hamile oldgmu ogrendm ikisnde de ozelkle gece sancilaniyordm.
(454 puan) tarafından
Benim bugün Bat normalde ama hiç şişkinlik yok bende hafif kaşik ağrısı oldu o kadar bir oğlum var 17 aylık 2 tane düşük oldu 3 aylıkken şimdi nasip olursa yine istiyorum hersey kismet
(53 puan) tarafından
Siskinlgi filan bosver geceleri sanci geliyorsa hamilesindr canm bence
tarafından
Bat ne kız
(1,850 puan) tarafından
Bat ne anlamadık
(53 puan) tarafından
Herhalde bugun adet günü ve olmadi ona bat diyor:)))))))
0 oy
(10,694 puan) tarafından
Hihihi ben ben âdet olacak gibi bel kasık ağrısı yaşadım 2 hamileligimde 
(454 puan) tarafından
İnsan anlayamıyor dimi :)
0 oy
(481 puan) tarafından
Benim sancılarım vardı olmamıştım kist sandım ama hamileymişim :) 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
bende de böyle olmuştu baya baya adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrımaya başlamıştı adetime 1 gün vardı ama regl olmadım hatta kahverengi akıntı geldi adet oldum sandım meğersem oturma kanamasıymış doktor normal demişti. adetimi beklediğim gün tam kanama olmayınca test yaptım pozitif çıkmıştı. 
0 oy
(105 puan) tarafından
Bende oyle oldum canim 20 gunlük ewliydim adet olcam die bekliyordum 5 gün gecikti normalde ihtimal vermedim yeni ewliyim diye ama hic gunumde gecmezdi adet olcam die beklerken gidip bi test yaptrdm hamileyim cok sasrmistm hem yeni ewliyim die hemde adet belirtilerim war adet olcami sandim die sasrmistim.
0 oy
(2,149 puan) tarafından
4-5 ay önceki gebeligimde öyleydi hep adet oldum sanıp lavaboya gidiyodum test yaptım hamileymisim malesef düşük yaptım ama:/

Bugünde adet olmam gerekiyordu yine adet belirtileri var bir kaç gün daha geçerse test yapicam bende.
0 oy
tarafından
Bende oldu valla hatta 2 3 ay devam etti
0 oy
(47 puan) tarafından
Bennn günüm geçmişti test yapmamıştım ağrım varda adet olacam diye 
0 oy
tarafından
Evet ben, cok agrım vardı batma tarzında, ödem şişlikte vardı, yani adetle aynı resmen, ped aldım marketten o derece adet bekliyorum , ilaç içecektim arveles, nolur nolmaz diye test yapayım dedim elimde cok test var zaten dedim , toplu almıştım isternettem :) adetimede 1 gun vardı, test pozitf cıktı, cok şaşırmıştım, oyuzden korunmuyorsak nolur nolmaz test yapmalıyız ilaç kullanmadan önce
0 oy
tarafından
Bende öyle olmuştu kasıklarım ağrıyordu 
0 oy
(2,517 puan) tarafından
Evet 4 gün pedle gezdim oldum olacam diye 
0 oy
tarafından
Evet bende öyle oldum sürekli ıslaklık sancı hissi ama olmadım 
0 oy
(2,397 puan) tarafından

Hayatımda ilk defa o kadar adet sancısı çekmiş olabilirim 

Nerden bileyim miniğim gelcek :)

0 oy
(4,343 puan) tarafından
Su an hala öyleyim 
0 oy
(800 puan) tarafından
Ewd bnde öyle oldm
0 oy
(14,960 puan) tarafından
Bende de olmuştu ağrı 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 226 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
1 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 43 göst.

Kategoriler

1,447,068 soru

23,771,127 cevap

315,960 kullanıcı

...