0 oy
775 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Vbjjjjnbgdddvlknvv

4 Cevaplar

+1 oy
(1,208 puan) tarafından
Başka konuları bilmem de gereksiz sert çıkmışsın bence ..öyle dedi diye öyle yapacağını nerden bilebilirsin ki bi o zaman gelsin kalkissin  o zaman lafını söylerdin şimdi biraz yersiz olmuş sanki.  Yada başka şeylere dolmussun  bu da patlatmış heralde  .. kimse kimsenin çocuğuna bisry veremez izinsiz sana sorar danışır  öyle anca bu fikrin doğru ama belki de kendi aralarında saka yapıyordu hani bide öyle düşün 
(560 puan) tarafından
Tabi ya kuru fasulye yeyincede sarma suyu yeyincede sabaha kadar kustu çocuğum ya aç kaldigina mi yaniyim kusarken çektiği eziyet e mi yaniyim . Bi *** biliyomuş gibi herkesin işine karismasalar keskeee diyom ama her gittigimde ayri biseyle karsilaşiyom daha ne duyarim diyom gidiyom baska biseyle geri donuyom Allah sabır versin valla hakikaten cahil insanla ugraşilmiyo dun gidecektik normalde ama kâr yağdı yollar kapandı :D havanin soğuk olduguna ilk defa bu kadar sevindim galina :D 27 haftaligim bende aşim vardi bugun ama onada gidemiycem olsun değer :D
(1,208 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun  valla cidden zor gittiğin zaman bile hiç bisey yapma çocuğun yanından ayrılma bence yada yanında nereye gitsen götür ki tel bulup biseyler yedurmesinler  yine
(560 puan) tarafından
Yediremiyirlar ki benden baska kimseden yemiyo babasindan bile cok zor kabul ediyo :Ddd geri kalan herkese kapatiyo ağzını açabilen şükür namazi kilar yani o derece :D
(1,208 puan) tarafından
Heh işte çocuk anasına yardim ediyor daha ne istiyorsun kiz :)
(560 puan) tarafından
Valla ne istiyim bugunumuzede şükürler olsun :D mutluyum bu yönden yana :D
-Reklam-
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Yok haklisin canim sonuna kadar. Cok sert demediysen sorun yok bence. 
(792 puan) tarafından
Yok sert demedim hatta şakaya vurmaya çalıştım becerebilirim mi bilmiyorum ama anladılar kızdığımı
(1,205 puan) tarafından
Cok iyi yapmissin evlat senin evladin onlar kendi evlatlarini nasil yetistirdiyse sende kendi evladni istedigin gbi buyutuceksin. Benim kizim 10 bucuk aylik mesela kendi annem bile sunu yedir bunu yedir der yemiyo anne veriyorum dedim al sen yedir madem yedirmiyorum dedim cocuk cok kotu kustu sonra dedimki yemiyor ben ogrendim evladimi karismayin lutfen dedim o oldu
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Kuzum sanki biraz fazla sert tepki vermissin yani sen tabiki haklısın ama keşke orda herkesin içinde demeseydin. Ve zaten henüz kimse bebeğine bişey de vermemis ki verdiğinde asıl tepkini koymalisin
0 oy
tarafından
Dereyi görmeden paçayı sıvama diye bir laf vardir.Aman bu kaynana gelin çekişmeleri bana cok sacma geliyor dediyse dedi umursama daha büyüsün nasipse o zaman tepki verirsin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,563 soru

24,402,389 cevap

350,251 kullanıcı

...