0 oy
193 göst.
Aile kategorisinde (1,591 puan) tarafından

image

E evet günün sözü 

6 Cevaplar

0 oy
(1,208 puan) tarafından
Cok şükür öyle bi derdim hiç olmadı eşim hep korur kollar ama çok doğru bi söz  kesinlikle 
(1,591 puan) tarafından
Maalesef benim eşim hep annesini tutar bu beni çok üzüyor iki tarafı da idare etse nolur yani
(1,208 puan) tarafından
Canım sende biseylere el at ama sadece eşine bırakma sende konuş derdini bence bu sefer onlarda arada kaliyo  baktın o yapamıyo sen yap
-Reklam-
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Aynı şey tabiki eşine de 'o benim ailem istesen de istemesen de saygı duyacaksın' mesajını vermesi ile mümkün olur. 
tarafından
Peki ayni dusuncede olmamiza ne demeli deroş :D
(3,166 puan) tarafından
Seviyoruz birbirimizi ya ondan oluyor kalp kalbe deroş ❤️❤️
tarafından
Kesinlikle ilk asklar kavgayla baslar hahahah
0 oy
(5,953 puan) tarafından
Çok şükür öyle eşe sahibim ilk gun eklediğimiizin sabahi annesin bahceye gittik orda dedi Özlem farkli ortama  bilmedigi sehire kültüre geldi saygi duymak zorundasiniz cat pat kapi kimse rahatsiz etmeisn ben uzak yola gidiyorum esim uyur kalkar evine alisma sürecinde  yanliz  kimseden esimi uzmesini istemiyorum dedi  annesi cekiniyo esimden zaten gorumcem yakinda evi ona da dedi valla 2 bebenle pat kut olmasin hayris dedi  5 yıllık evliyim 1.5 yil igdirda kaldim kapıma kimse gelmedi yenj gelin evi gorulurmus büyükle4 tarafkndan kimseyi kabul etmedim esim evdeyken anneisni yemege aldik okadar gorumcemle esini ayri gun aldik odur kayinpederim yok rahmetli olmus  eş önemli yoksa tepene cikan cok olur bende pis aksi huyluyum damarim tutarsa kıyamet kopar esim flört zamani iyi çözmüş beni allah ondan razı olsun 
(1,591 puan) tarafından
Evet canım keşke eşimdw öyle yapabilse
(5,953 puan) tarafından
Abim anneme çok düşkun ama hic bir zaman esiyke anne arasindaki mesafeyi bilir esini cok sever annesinin yeri ayıdir 15 yilik evli  1 gun kavga sorun duymadim aike icin annemi çok sever annem bana ne alsa ona da alır  yeri gelir ona alir ben derim benim var ona al   anlamiyorum cins kaynanalari eslerin annesi sevmesi guzel ama asiri dizinin dibinde anne agzina bakan adam degil bana göre arayi korucak karisi ezdirmicek saygini annesine yitirmicek  bana gore odur  ne anladim anani tut kariyi ez eşide bir anne yanlış bana göre
(1,591 puan) tarafından
Aynen öyle canım anneye çok bağlı olmakta iyi bişey değil
0 oy
tarafından
Cok sükür oyle bi derdim hic olmadi cunku esim ne beni atar ne ailesini satar olmasi gerekende budur 4 yillik evliyim esimin ailesiyle asla rencide edici bi duruma gelmedik saygisizlik yapmadik saygisizlikta gormedim orta yolu bulmak her zaman iyidir. ama soyledigin kelime yanliş erkek neden karisi icin yillarca emek verip buyuttugu ailesini itip kaksin ki yada anne babasi icin eşinide uzmeye değer mi o yuzden orta yol iyidir iki tarafta üzülmez 
0 oy
tarafından
Kimin masum olduğunu bilemeyiz ki amaa

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 943 göst.
18 Nisan 2024 Aile kategorisinde Zencefil51 (3,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 261 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
6 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 323 göst.
6 Aralık 2020 Aile kategorisinde Haceerr (2,009 puan) tarafından soruldu

405,937 soru

12,167,691 cevap

36,631 kullanıcı

...