0 oy
490 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar geçmiyor bu tıkanıklık ya bazen akıyor bazen tıkanıyor yürürken ayaktayken iyiyim oturumda yatınca boğuluyorum ya diyorum ki insandan bu kadar mukus çıkamaz delirecem hafta içi de sezeryan var ben ne yapacam bilmiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah iyiliğini versin kız kes at ne yapacaksın ☺
-Reklam-
0 oy
(10,367 puan) tarafından
Bende kesin hamile bulantısı oluyo herşeyden kötü koku aliyo diye tahmin etmiştim :D hamilelikte Burun tıkanıklığı normal :D 
0 oy
tarafından
Bende sinüzit var . Bazen burnum çok fazla tıkanıyor nefes alamıyorum çareyi de nane yağında buldum. Çok az ama çoook az serçe parmağının ucunu  degdiriyorum onu da biraz burun ucuna sürüyorum ve sonuc burnumdan nefes alıyorum :)) 
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Tuzlu su çekmeyi denedin mi bende sinüzit var çok tıkanıyorum tuzlu su açıyor anında 
0 oy
tarafından
Hamile msn ya bndede aynı problem yatınca ağzım açık yururkn geçiyor 
(228 puan) tarafından
Evet sürekli böyleyim
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Valla bende 3 4 gündür öyleyim sürekli tıkalı hem geniz akıntısı içeri akiyo hem normal burnum akıyor durmuyor çeşme gibi sanki. Silmekten yara oldu dokunamiyorum gece ağzım açık uyumaktan sabah boğazım kuruyor dudaklarım yargılıyor öksür öksür ciğerlerim çıkıyor az önce eczaneden geldim vitamin şurup bişey versin diye ama yok ya.
(228 puan) tarafından
Vallahi durum aynı yok bacım geçmiyor geçiyor gibi yapıp tekrarlıyor
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Oyle deme canim.insan daha kötüsü olunca haline sukreder oluyor . Sezeryan spinalse sorun olmaz korkma
(228 puan) tarafından
Spinal değil genel bi sorun olur mu ?
(3,951 puan) tarafından
Onu doktorun karar verir canım
0 oy
(7,946 puan) tarafından
Tuzlu su burnuna çek

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
9 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadik63 (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
5 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zahide_1995 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,649 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu

409,702 soru

12,316,320 cevap

38,839 kullanıcı