0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugun trendyoldan market  alışverişi yaptım 431 tl tuttu. Bende cüzdana 435 tl yuklemiştim neyse cüzdandan ödemeyi yaptım geriye 4 tl kalması gerekiyordu 

Şimdi trendyol cüzdana baktım 73 tl var niye böyle çok var ben o kdar yuklememiştim

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
belki yeni uyesin die ekstra vermislerdir belki market isteklerinin gramajlarindan dolayi geri odeme yapmislardir
tarafından
Yok ödeme toplam 431 tl kesildi ama anlamadım 73 tl nerden çıktı
-Reklam-
0 oy
(3,832 puan) tarafından
İlk alışverişe özel 40 lira indirim vardı ekstradan kuponun falanda varsa onlarıda eklemiştir 
tarafından
Onu kullandım daha önce bu 73 tl nerden geldi onu anlamadım
0 oy
tarafından

Şşş üzümünü ye bağını sorma:D

tarafından
Vala aslında alacağım başka şeylerde var mutfak rafı ama bu para hediyeyse çok iyi olur hemen alırım :)
tarafından
Al al kesmeden al hemen süre mureli falandır
tarafından
Vala doğru diyon ama bu trendyol kuryeleri protesto mu ne yapıolarmış hiç duydun mu
tarafından
Normal kurye olarak duydum valla kaza yapıyoruz diiye
tarafından
Hmm tmam canım
0 oy
(7,624 puan) tarafından
%10 u geri yatiriyorlar
tarafından
Ben bunu bilmiyordum hep mi geri yatırırlar
(7,624 puan) tarafından
Market alisverislerinde gramajli seylerde eksik varsa hem onun hemde %10 cüzdan da kullanabileceğin tutar yatırılır
0 oy
(765 puan) tarafından
Trendyol cüzdanla ödeyince yüzde bilmem kaç indirim diyordu belkide o geri yattı
tarafından
Evet öyle diyolar bir n bilmiyordum
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Canım cüzdanla alışveriş yaptığın da belli bir yüzdeyi tekrar yüklüyorlar. O para senin yani istediğin gibi kullanabilirsin. Yemekte de ödediğin miktarın % 10 u cüzdana iade ediliyor
tarafından
Tmam canım çok sagol
0 oy
(753 puan) tarafından
Kendi parandir yada aldığım n bı ürünü iade ettiysem onun ücretlidir 73 TL  vermez. Yoksa Trendyol. İki üç TL veriyor. CuDandan  alışveriş yaptgin da
tarafından
Yok iade etmedim de hediye diyolar burdakiler
(753 puan) tarafından
Hediye değildir hiç sanmam  verseler bana verirler seni kendi bakiyen o canım hediye olsa zaten söylüyor  kupon diye
(753 puan) tarafından
;)) hergun bişey aliyimm
0 oy
tarafından
Canım Trendyol cuzdanla ödeme yapana %10 bunu geri iade yapılıyor hediye
tarafından
Anladım canım sagol
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Den cüzdan hareketine bak .

Cüzdan para var orda görürsün 

Bak bakalım ne Kadar var Trendyol un sana verdiği . para çünkü harcadıkca cüzdana para hediye geliyor 
tarafından
Nerden bakılıyor ona
(12,272 puan) tarafından
Cüzdannin üzerine tıkla
tarafından
Az önce baktım ben dün 61.61 tl daha yuklemişim ama o işlemi ben yapmadım canlı destege yazdım o da 435 tl dışında 61.61 tl daha yuklemişsiniz diyor ya yuklesem 61.61 mi yuklerim kafam karıştı
0 oy
(22 puan) tarafından
Kalan parayı cuzdandan karta aktarım yaoa bilirsiniz  anlamadan. Yukleye biliyoruz  bazen kart dokümanına bak istersen 
tarafından
Kart eşimin üstüne ona bakamam da ama cuzdan hareketi varmış ona nasıl bakılıyor acaba
(22 puan) tarafından
Hesabım yazıyor ya oraya gir en üst köşede cüzdan yazıyor oraya gir silmek istiyorsan hesabı üste ayarlar yeri var orda hesap özeti falan yazıyor irfan Şile bilirsin
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Alışverişin yüzdesi filan ekleniyor ondan olabilir. Yukarıda ayarlar var. Sağ üst köşede oraya tıkla. Haseap özetine gir bak. Orda ayrıntılı yazar hersey
tarafından
Tmam canım çok sagol

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,143 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 223 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
23 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,598 soru

23,846,920 cevap

319,655 kullanıcı

...