0 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (604 puan) tarafından
Iki bebeğimvar ama eşim işe gidince sıkılıyorum iki bebeğim var diye kimsede gelmiyor millet tek bebekle evin işini bitiremiyor bende mi tuhaflık var evim tertemiz her işimi de yapabiliyorum çok şükür 

11 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından

Maşallah canım çocukların uslu demekki:)

(604 puan) tarafından
Çok şükür biri ayağımda biri oyuncaklarıyla oynuyor
-Reklam-
0 oy
(962 puan) tarafından

Aynısı valla duvar bana ben duvara derken araya burası giriyor :D benimde bir kız bir erkek birisi bir birisi iki buçuk yaşındalar 

(604 puan) tarafından
Ne güzel beraber oynuyorlar mı benim küçük daha 5 aylık büyük 18 aylık
(962 puan) tarafından
Hem oynuyor hem kavga ediyorlar genelde kız büyük die oglani dövüyor helede ben yokken ben gelince sakalniyor hemen korkudan .sjsjs
(604 puan) tarafından
Ahh kıyamam bakalım bizimkiler ne yapacaklar
0 oy
tarafından
ayni durumdayiz bacim
(604 puan) tarafından
Hadi keşke yakın olsak nerede oturuyorsun kom bilir
tarafından
ağrıda
(604 puan) tarafından
Ooo çok uzağız
0 oy
tarafından
Çocukların uslu demek ki maşallah . Benim 40 i dün çıktı 1 ayda ebemi aglatti Palee uykusuz 15 dk uyuyup 4 saat uyanık kalan bir bebe paso muhabbet dinlemek istiyor ben anlamadim al kucagina konuş anlat hisbisey yok koy yatağına sanki dikenler batıyor 
(604 puan) tarafından
Benimde o zamanlarım zordu ama Iyiyiz çok şükür
0 oy
tarafından

Valla sıkılmaya vaktim yok. 23 aylik kizim 43 gunluk bebem var. İkisi birden uyusun da bende uyuyayim diye 4 gözle bekliyorum :angel:

(604 puan) tarafından
Hm Allah yardım ediyor çok şükür
(739 puan) tarafından
Uyku düzeni var ama meme bıraktırmm gerekiyor o sorun onsuz nasıl uyunur bilmiyor
tarafından
Kac aylikk
(739 puan) tarafından
Şuan 18 aylık daha yeni öğrendim doğunca 26 oluck
tarafından
Saglikla kucagina al insallah Allah analı babalı büyütsün
0 oy
(571 puan) tarafından
Bos kalan vaktinde cocuklarinla zaman gecir 2 tane pirlanta gibi cocuklarin var niye caniniz sıkılsı ki
(604 puan) tarafından
Geçiriyorsun ama insan muhabbet etmek istiyor
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Benimde 2 tane.  Herseye yetisebiliyorum cok şükürr.  Bos vaktimde kalıyo
(604 puan) tarafından
Aynen çok şükür
0 oy
(164,043 puan) tarafından
amaaan gelen gelsin gelmeywn gekmesin kiz ne etcen musafiri 2 bebeyle covid olursun allah korusun
(604 puan) tarafından
Orası öyle tabi
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Milletin bahanesi gelmek istemeyince sende ufak çocuk var diyorlar şahsen bende aynıyım iki çocuğum var şükür yaramaz değiller çokta uslu değiller sadece hareketliler  ama tüm isimi vakitlice  bitiririm  bana da gelen yok 
(604 puan) tarafından
Aman ınsanları anlamak çok zor valla iyiki Rabbim ikinciyi nasip etti beraber oynayacakları günü dört gözle bekliyorum
(1,208 puan) tarafından
Aynen öyle canım birbirlerine hiç ayrılmayacak arkadaş olurlar insanlar değsik valla gelen gelsin gelemyen gelmesin herkesin cani sagolsun insana evlatları yeter
(604 puan) tarafından
Aynen çok şükür
0 oy
tarafından
düzenlendi

Canim kimseye bakma sen cik gez her cocuk ayni olucak degil. Benim kucugum 5 aylik buyugum 5 yasinda saatlerdir disardayim. Millete bakma onlar gelmio sen cik :)

(604 puan) tarafından
Valla ne güzel bizimkiler de küçük henüz bi 4 5 yaşlarına gelseler
tarafından
Koy arabaya cocuklar dalio etrafa disarda ses etmezler. Inan onlarinda farkli ortama yuzlere ihtiyaclari var. Buda gelisimleei icin cok onmli
(604 puan) tarafından
Öyle ama burda her yer kar ehliyetimde yok ilçede oturuyoruz
tarafından
Ben isvecteyim karin merkezinde : D annem bazen dio bu sogukta niye cikarion cocuklari ee napim anne 9 ay kis uykusuna mi yatrim diom : D
(604 puan) tarafından
Öyle tabi
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Benim biri 2 buçuk yaşında biri 6 aylık mübarek bizimkiler de hiç demez iki çocuğu var bir gün önce haber verelim arayıp yarım saatte ordayız açız derler genelde :(
(604 puan) tarafından
Kim ki bunlar akraba mı arkadaş mı
(4,692 puan) tarafından
Akraba kuzum
(604 puan) tarafından
Hm dışarıdayım desen
(4,692 puan) tarafından
Beni atamıyolar ki esimi arıyolar napiyon ne ediyon eşim diyo evdeyim işte uğraş falan ee tamam evdeysen geliyoruz öyle yani
(604 puan) tarafından
Bunu eşinle halletmen gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 434 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde JMiracim huzurum (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 323 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
12 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayra (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,084 soru

24,380,552 cevap

348,698 kullanıcı

...