Öyle olmadım baktıkça gururlandım aksine. Dünyaya çok güzel bir varlık getirdim. Bakımlı olmak bizim elimizde.... elbetteki eskisi gibi olamayız ama belli bir aydan sonra kendine vakit ayırmaya başlayacaksın canım merak etme 14 aylık oldu olavak bebeğim yeni yeni vakit bulup saçımı taramaya kurutmaya makyaj vs. Yapmaya başladım yeni doğum yaptığın için bu psikolojide olman doğal. Ama bebeğine bak ve şükret. Geçecek
Öncelikle bebeğin ve senin için sağlıklı ömürler dilerim canım. Çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etmiş hamilelikte hiç böyle hayal etmemiştin değil mi? Evladım için her şeye katlanırım diye düşünmüştün. Bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştin. Hayal kırıklığına uğradın. Doğum yaptığımda ben de öyle hissetmiştim. 20-25 gün kadar kayınvalidemin yanında kaldım. Bir dönem de annemin yanında. Bir süre de annem benim evime geldi. Annem yanımdayken bir gece karabasan bastı sanki üzerimi inanır mısın? Çocuğumu gözüm görmek istemedi. İlgilenmek istemedim. Annem gittikten sonra da sanki her şey gözümde büyüdü. Ama zamanla iş başa düşünce bir bir yaptım hepsini. Yakınında ailen varsa onlardan yardım istemekten çekinme. Aynaya sık bakma boşver. Bebeğin kolik olsa bile birkaç aya kadar o sorun da geçecek. Emin ol her şey normale dönecek. Ve sen bu sürece, anneliğe alışacaksın. Şu an söylenen hiçbir şey belki rahatlatmayacak seni ama sen zamanla kendi kendine rahatladığını göreceksin
1,493,722 soru
24,404,996 cevap
350,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın