0 oy
889 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet kızlar bende düşünüyorum oturma odama modelleri atar mısınız kullananlar rica etsem

4 Cevaplar

+1 oy
(22,072 puan) tarafından
Buse saçını boyattinmi canim Kaca boyattin guzel oldumu :D cok soru sordum 
tarafından
Boyattım kuzum 500 e güzel oldu attım sen kaçırdın heralde :)
(22,072 puan) tarafından
Gormedim ki ay postu kestirdinmi peki dedigin gibi :D
-Reklam-
0 oy
(9,625 puan) tarafından

image

image

Allah nasip ederse 1 2 ay sonra şu ikisinden birini yaptırmak istiyorum bizde kocaman ünite vardi alt kısmı alcakti oglum rahatça cikabiliyodu televizyon üzerine düşmesin diye uniteyi evden yok ettik televizyonu duvara taktirdik ama cok çıplak geliyo gözüme o yüzden yaz temizliği yaparken halılar yokken bunlardan birini yaptiricam sade ama hoş geldiler gözüme 

tarafından
İşte ah bir tasarlayabilsem kafamdakimi tam halledecem de yok :)
(9,625 puan) tarafından
Ay Allah seni ☺☺ inşallah bulursun gönlüne göre bise olur yaptirirsan veya model bulursan atarsın olurmu :) sonra adın görgüsüze çıksın burda asdgshdg
tarafından
Atarım canim sürekli uyarı verenlerim var sağolsunlar takipteler kıyamıyorum onlara ahahha
(9,625 puan) tarafından
Allahim ya alemsin ahahhaha ya ben açıkçası biri bi mutluluğunu paylaşınca cok mutlu oluyorum hiçte görgüsüz gözüyle bakmıyorum sonuçta insanları parası vardı aliyolar veya kocası bise alınca paylaşıldığı zaman karşı çıkanlar cok buda yanlış,o kadar çok mutsuz kadınlar var onlara nasıl üzülüyosak mutlu olanları görünce bi o kadar da sevinmemiz lazım bazen insanları anlamıyorum..mesela saçını boyatmışsın (bu sefer kaçırmadım gördüm çok güzel olmuştu ☺ ) parası beni ne ilgilendirir benim cebimden çıkmadı sende de var ki yapiyosun ama neden millete dert oluyo anlamıyorum,kafanı şişirdim onların tavrı da bana dert olmuş onu anladım ☺☺☺
tarafından
Kuzum keşke herkes senin gibi düşünse ama nerde :) gicigina zoruma giden uyarıyı basiuor hayır keşke yürekli olup açık açık yazsalar buna da ayrı gülüyorum:) ben biri mutlu olunca mutlu oluyorum ama alışmışlar bunlar başkalarının mutluluğunu kisknaip kin kusmaya Allah yardımcıları olsun
0 oy
(2,994 puan) tarafından
Eşi Alçıpan ustası olan ben bu postu beğendi :))
(1,572 puan) tarafından
Tamm canim
(1,572 puan) tarafından
22 m karelik odaya tavana kenarlara spot alcipan fiyatini da sorabilir misin. Ben para biriktirip yaptiricam insallahh
(2,994 puan) tarafından
Canim tv unitesi 4 ile 5 bin arasi maliyeti var dedi ama tavani soramiycam kusura bakma bunu bile mesaj attim kim sordu sen neyapcan ne alaka kim istiyor ay bisi sorduguma pisman etti kusura bkma cnm
(2,994 puan) tarafından
Sana soyle soylim tv unitesi usta yapiyor ama alçici getiriyor alci cekiyor elektrikci getiriyor led dosetiyor boyasiyla anca  oyuzden biraz tuzlu bnm salonda tv uniyltesi koridorda raf yapmis alcipandan cok guzel tercih senin cnm
(1,572 puan) tarafından
Aboo cok tuzluymus ama bu kadar asla biriktiremem. Ben 1 bin lira olur diye dusunmustum ne safım.
Kusura bakma seni de zor durumda birakmisim canm :/
Cok usta geliyormus normal o kadar fiyat tutmasi.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sevtap (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ege'nin annesi❤️ (2,574 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 258 göst.
0 oy
6 cevap 269 göst.

405,943 soru

12,167,888 cevap

36,631 kullanıcı

...