0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (3,419 puan) tarafından
Günaydın hayırlı sabahlar kizlar 

Kızım 17 aylık olcak son bir haftadır gece uykumuz yok bugün saat 5 de uyudu dk başı meme istiyor valla canımdan bezdim artık ve bugün karar verdim sütten kesicem doğrumu yapıyorum bilmiyorum eşim kesme gece süt ver yada mama al onu kullan diyor ama onlarida versem yine meme istiycek biliyorum 

Şimdi ben nasıl yapacam nerden basliycam sütü nasıl kesicem biraz bilgi verirmisiniz tecrübelerinizden yararlanayim 

Küçük not düşeyim 

Akşam 8 de yulaf lapası vs birçok şey denedim yine emmeye kalkıyor yine 

4 Cevaplar

0 oy
(2,126 puan) tarafından
Benim oğlan 8 aylık ek gıdaya başladım şimdilik emsin istiyorum kısmet tabi yer şükür ama emmeden doymaz seninki de öyle canm süt içir 
(3,419 puan) tarafından
Canm o aylarda kızımın uykusu çok iyiydi gece 12 de yatardı sabah 6 da emmeye kalkardı şimdi gece hiç uyumuyor
(2,126 puan) tarafından
Hadi ya :(
-Reklam-
0 oy
(899 puan) tarafından
Sütün varsa ve kesmene engel hastalık hamilelik vs durumu yoksa kesme derim bütün bebeler aynı.. oğlum 17 aylık hamile olduğum için mecbur kesiyorum doktor dedi.. bir hafta olacak alıştı artık benim bebeğim de meme delisiydi ilk gece çok zor geçti ikinci de alıştı çok şükür
(3,419 puan) tarafından
Gece hiç uykumuz kalmadı inanın boynumda düzleşme var tedavi görcem emzirdigim için tedavi yavaş ilerliyor
(899 puan) tarafından
Yara bandı yapıştırdım goguslerime geldi açtı öyle görünce kapattı gitti uf oldu dedim gitti gece de sabaha kadar salladik normalde sallanmak nedir bilmez memede uyur uyanır.. sabah kurt gibi aç uyanıyor süt veriyorum deli gibi içiyor bı biberon önceden iciremezdim yatmadan da süt içiyor artık.. ama sürekli bantlı geziyorum arada aklına vuruyor gelip kontrol ediyor.. bazen çok huysuzluk yapıyor geliyor gogusumu koklayıp gidiyor :((
0 oy
tarafından
19 aylık olunca kestim.kademeli kes bence.bn de gece beslenmesini kesemedigim için kökten kestim.suan devam sütü veriyorum
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Ben 14 aylıkken gece emzirmesini bıraktım uykusu düzeldi biraz
(3,419 puan) tarafından
Nasıl bıraktın canm bugün bende deneyem
(9,839 puan) tarafından
İlk önce gece emzirmeyi kestim. Gece uyandığında su verdim kucağıma aldım pispisladim öptüm kokladım ninni söyledim çok diretirse babası aldı salladı kucağında falan derken 1 hafta da gece uyanmalari azaldı. Şuan 1 2 kez uyanır su içer uyur. Sonra gün içinde emzirmeyi sinirlandirdim ilk önce günde 4 kez bir hafta bu şekilde sonra 3 kez sonra 2 kez sonra da kestim. Meme diye tutturdugu zamanlarda eline başka birşey verdim elma muz bisküvi gibi yada oyun oynattim babası da evdeydi yıllık izinden işim daha da kolaylaşti.
(3,419 puan) tarafından
Ooo ne güzel olmuş valla bizim babamız yok evde tekiz nasıl olcak bilmiyorum artık anneme felan giderim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 23 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 133 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde İlla (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.