Kizlar cok bunalımdayım Allah yardımcım olsun insallah eşim cezaevinde çok yalnızım cok yakında bebeğim geliyor çok buruk içim bir tane iki yasinda oglum var ben ağladıkça pecete getiriyor sil diyor iki yasindaki bebegim bile bana teselli veriyor yani cok yalnız hissediyorum kendimi hep eşleri olanlara bakiyirum ne guzel geziyorlar tozuyorlar beraber vakit geciriyorlar cok özeniyorum cok kıskanıyorum cunku benim esimde olsa hergun mutlaka ya gezmeye giderdik ya beraber vakit gecirirdik yada birseyler yapardik mesela gece karnımız acikirdi disardan yemek soylerdik simdi kimseye nazlanamiyorum kayinvalidemgille beraber duruyoruz esim kimseye laf söylettirmezdi benim beni ezdirmezdi bir kere gel annenle kavga ediyoruz dedim diye koşa koşa gelmis elimden tuttu beni goturdu evden cok merhametlidir esim cok özlüyorum onu kızlar bana dua edin neolur esime kavusayim cok seviyorum kacarak evlendik ama ailem biliyordu zaten verirlerdi seviyorduk birbirimizi halada oyle ailem arkamda com sukur ama ben esim olmadan hic mutlu degilim Dua edin eşime kavusayim kizlar sizde eşlerinizin kiymetini bilin gidince cok iyi anliyorsunuz kiymetini Allahim butun herkesin duasini kabul etsin insallah.. kusura bakmayin cok doldum yazmasaydim rahatlayamiycaktim..
Allah kavustursun canim cokmu var daha
Ya deme öyle ben çocuklara hiç dayanamıyorum aglattın beni
Insallah af çıkarda kqvusursunuz eşine
Rabbim yardimcin olsun
1,489,864 soru
24,349,918 cevap
346,422 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın