Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_cd22aa7cb52a373819852cd6e6fa7594, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kiz kardesim gebemi-Sağlık-Diyet-Spor
+1 oy
332 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (118 puan) tarafından
Ocağın 4 unde adet olmuş 3 tane test almış bugün 3 u de silik çıkmış gözüküyor silikler kaşıntısı cokmus böyle olup gebe kalan varmi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ocağın 4unde adet olmuşsa

1 hafta adet kaldı diyelim

11 ocağı baz alalım yikandi olarak 

14 gündür yıkanmış ve gebelik.varsa daha yepyeni
(17,546 puan) tarafından
Aynı seyleri yazdik neredeyse kiz
(118 puan) tarafından
Hmmm evet
tarafından
Aaa evet '))) mantiklar aynı:)
-Reklam-
0 oy
(17,546 puan) tarafından
22 gün önce adet olmus 5 gun adetli kaldi desek kaldi 17 gun. Erken döllenme olsa bile bu kadar erken testte cikmasi imkansız 
(118 puan) tarafından
Hmmm oylemi
0 oy
tarafından
Benimki çok yeni olduğu için öyle olmuştu canım bir de beta hcg değeri de düşüktü daha yeni olduğundan olabilir belki kan versin ben şüphede kalınca kan verdim çıktı
(118 puan) tarafından
Ne olmuştu senin
tarafından
Pozitifti canım hatta doktor beta düşük kanaman falan var mı düşük olabilir dedi ama çok şükür bişey olmadı
(118 puan) tarafından
Adetin nexamandi3 ve adetten kaç gün sonra cıktı
tarafından
Bir hafta on gün varken falan yapmıştım adete kuzum galiba  ya ama yanlış olmasın yine de bir hafta kala diyelim hatta kesin olmayacak adetim bekleyin de gün geçince yapayım dedim dayanamayıp yaptım
(118 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
tarafından
Rica ederim canım
(118 puan) tarafından
Canım kardeşim diyorki testi hemen mi çıkmış ve betasi kaç cikmis
tarafından
10 gün Kala falan yaptığında bir kaç saat sonra çıkmıştı canım hatta doktoruma dedim hocam negatif çıkıyor sonradan hayali çizgi geliyor diye yeni olduğu için demişti ama betayı hatırlamıyorum çünkü doğum yaptım beş ay oldu
(118 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim kardeşimde aynı durumda
tarafından
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım vardır inşallah
0 oy
(42 puan) tarafından
Bizimki de aralık 22 de adet oldu 2 senedir evli hamile kalamıyor hocaya gidiyo periz verdi 3 ayda olurmuş dedi şimdi 4 günü geciyo ama test yapmadi daha ümit etmek istemiyorum dedi bugünde eşinin nenesi vefat etti bakalım ne olacak bi can giderken bi can mi gelecek acaba kaynanasiyla yaşardı ölen nene yani halamla 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Kardeşin kaç günde bir adet oluyor
0 oy
(4,631 puan) tarafından
en doğrusu kan tahlili
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Erken test yapmış beklesin biraz daha 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esen (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 335 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcanyurdada (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 351 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu

413,956 soru

12,459,617 cevap

46,651 kullanıcı

Kategoriler

...