Canim yuksek ihtimalle otizimli degil,ama belliki cocugunuz cok fazla televizyona magruz kalmis,oyuncaklari ile amaclarina uygun oynamiyor belliki.ama onun icin 18 ayini beklemelisin.Benim oglumda elkerini yelpaze gibi yapip sagli solku vururdu agzina alirdi oyuncaklari ile amacina uygun oynamazdi o aylarda bende cok supleniyordum malesef ki.Suan oyuncaklati ile amacina hore oynuyor ekrandan uzak tuttum.Bir saat bile olsa acma, bir anlik bile gormesin.o uyanikken evde televizyon telefon acik olmasin, surekli sevin kucaklayin,sarki soyleyin, parka goturun direk kalabalik ortama degilde yavas yavas topluma girmeye alissin.kitap alin oda 18 aydan sonra dikkatini ceker ama siz simdiden baslayin allahin izni ile bir sey olmaz.teshis suan kimse koyamaz iki yasini beklerler cunki cok degisiyirlar her ay yeni bir huy edinio digerini birakiyorlar guzelim.sakin ol ikgini iki katina cikart,evdeki bazi isleri gerekirse aksat evladindan onemli degil 0 3 yas arasi cok onemli otizimli demek icin yeterli degil cocugunuz ama ekran ve ikgisizlikle otizim icine girebilir benim oglum gibi riskli gordum.Oglum suan 20 aylik hep dediklerimi yaptim cok iyi sukur, bir iki kusuru kaldi her ay birini birakiyor darisi sizin basiniza