0 oy
259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (662 puan) tarafından
Kizlar geçen egzersiz yaptım bı yumru oluştu sanki ama gitmiyo özellikle sert biyere deyince çok ağrıyı bugün dahada ağrıyı Google den baktim ama o bölgede tümör olabiliyormuş ama sol alt köşede boşluk derler ya orda sizce ne olabilir eşimde doktora gidelim dedi ama kar var kızım hasta olur havalar biraz düzelsin öyle gidicem

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
ters bir hareket yapmış olabilirsin kas zedelemesi ya da sıkışması gibi. bencede bir görün doktora. olmazsa kas gevşetici sür gidene kadar en azından.
(662 puan) tarafından
Evet ama kemik gibi sert ve bugün orta kisimdada ağrı var bide niyetine bişey yaptıysam daha kurtulamam bizimkilerden annem zaten kızdı
tarafından
normalde spora başlayınca kas ağrıları olur zaten 1 haftaya da geçer sporu bırakmazsan. ama sen kitle yumru diyorsun bence zorlama kendini.
(662 puan) tarafından
Aynn bide kas zedelenmesi falan olursa kızım küçük kimsemde yok yakında onun için biraktim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uzun suredir yapmadiysan eğer ağrıması normal egzersize devam etmelisin gecmsi icin
(662 puan) tarafından
Yapamıyorum ki böyle bi agri yok evet uzun zamandır yapmıyorum hafif bı göbek oldu gibi hemen yapınca böyle oldu resmen kütük olmusum
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Mutlaka doktora gitmelisin
(662 puan) tarafından
Tamam cnm çok sağol
0 oy
(5,166 puan) tarafından
Isınma hareketi yapmış mıydın spor öncesi?
(662 puan) tarafından
Yaptığım haraketler zaten ısınma hareketi ydi çok ağır değildi ama zorladım mi bilmem dışardan belli değil ama ekleyince anlasiliyo
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Böyle durumlarda internetten bakmayın. Basım ağrıyor yazsan kanser elim ağrıyor yazsan kanser ne yazarsan kanser vs. Kötü kötü şeyler yazıyor. En doğrusu doktora görünmek. Araştırmak psikolojini bozar
(662 puan) tarafından
Aynn bende inanmadım zaten ama o taraftara bişey yok Google bakarsan olmuşsun zaten baktım sacmaliyo okumadım belki başına gelen vardır diye buraya sordum
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Git hemen bence ne olur ne olmaz 
(662 puan) tarafından
Ya dışardan bişey yok eleyince ele geliyo orta kısımda ağrıyı bugün havalar düzelsin de giderim insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
0 oy
9 cevap 614 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ecrin2147 (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 151 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 489 göst.
10 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,581 soru

24,388,393 cevap

349,125 kullanıcı

...