0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından
Kızlar merhaba belki siz biliyorsunuzdur diye size sormak geldi aklima. 6 kardeş ve 6 katlı bir bina var  kardeslerden biri imza atmak istemiyor evin satılmasını istemiyorsa diğerleri mahkemeye başvurduğunda diğerleri mi haklı çıkar yoksa mahkeme herkes 1 er daire alsın diye mi sonuç çıkartır 

10 Cevaplar

0 oy
(581 puan) tarafından
Bilemedim post yukarı çıksın
(736 puan) tarafından
Çok  teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(135,425 puan) tarafından
herkeze esit pay edilir
(736 puan) tarafından
Anladim çok saolun
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Oy birliği sağlandıktan sonra satılır ve diger kardese de dusen pay verilir çoğunluk satılmasını istiyorsa tabiki
(736 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim cevabin için
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Canım aranızda anlaşabilirseniz çok iyi olur .Mahkeme kararı satışlarda ev arsa değerinin altında satılıyor .Paranın ucundan mahkeme masrafı avukat parası düşülüyor kalan para mirasçılara pay ediliyor
(736 puan) tarafından
Cok sagol canim bunu öğrendiğim iyi oldu
0 oy
tarafından
Cogunluga göre ilerler işlemler herkesede esit pay edilir
(736 puan) tarafından
Anladim cok sagolun teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Maalesef biri imza atmazsa diğerleri satılamaz. Annemin de öyle bir durumu var imza atmadığı için satılmıyor. İkna etmek lazım başka çıkar yolu yok. 
(736 puan) tarafından
Ya oylemi valla kimisi diyo satılır kimisi diyo satilmaz aklim karıştı:( cok tesekkurler cvbiniz için
0 oy
(700 puan) tarafından
Icinizden biri bile imza vermzse kimse ne satabikir ne paylasabilir

Tabii mal sahibi daha onceden pay etmemisse gecerli bu dedigim 

Cunku notere gidip imza vermk gerekiyor
(736 puan) tarafından
Yok mal sahibi daha once pay etmedi zaten hep mal sahibi pay etmeden göçüp gittiği için oluyo böyle 6 daire var herkes diyor ben bodrum katı istemem  falan cok teşekkür ler cevabinjz için
(700 puan) tarafından
Onemli degil  cnm
0 oy
tarafından
Mahkemeye vermemeye çalışın mahkemeye girince değerinin altında satılır 
(736 puan) tarafından
Çok tesekkurler bunu bilmiyordum
0 oy
tarafından
İmza atmak istemiyor derkn mal bolusecekse onun imzası na gerek yok mesala dedemlr mal bolustrrkn annemlr 6 kiz bir erkek 6 halamda imza atmis mal istemiyoruz diye butun herşey dayima kaldi böyle birşey mi 
(736 puan) tarafından
Yok bizimki şöyle şimdi 6 dairelik bir bina var annemgilde 6 kişiler dedem son katı vasiyet gibi anneme vermiş .diğerleri diyorlarki binayı komple satalim parayi 6 mız bölüşelim diyorlar. Annemde diyorki  benim dairem satılık değil aranizda dairelerinizi bölüşün herkes kendi dairesini ister satsin ister otursun diyor. Diğerleri de işte seni mahkemeye vericez demeye başladılar
tarafından
Herkze bir daire düşüyor sa niye kurcalıyor ki herkz kendine düşeni naprsa yapsn siz haklisnz birşey yapmzlr
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Bildiğim kadariyla herkese eşit pay verilir canm ama erkek çocuğa biraz fazla düşüyor sanırım 
(736 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 208 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kimbilirdi ki (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Emneerydmn (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 517 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu

411,057 soru

12,372,527 cevap

42,509 kullanıcı

Kategoriler

...