0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (1,237 puan) tarafından
Önceden daha titiz temiz bir insandim cocuklar ,hastalıklar derken eskisi gibi temizlik bile yapamyrm evi iki günde bir süpüyrm diye tartısıyor hayır destek oldugu yok üstelik o batıriyor bir de ve ben temizliyorum diye suclu ben oluyrm ben anlam veremedim ya insan minnet duyacagı yerde tesekkur edecegi yerde nasıl laf edebiliyorlar ya üstelik hastalık halinde bile canım cıka cıka yapmaya calisyrm bu haksızlik degildir de nedir arkadaslar var mi benim gibi olan ya yoruldum bu konuda nasıl basedecegimi sasirdm artık

12 Cevaplar

0 oy
(8,585 puan) tarafından

Hic duyma aç makineyi bi yandan şarkı söyle süpür  :)benimki asla karışmaz 

(1,237 puan) tarafından
Insanin zoruna gidiyor canm ama ya destek olmayıp bir de böyle konusmasi
-Reklam-
0 oy
(136,895 puan) tarafından
tak kukalligini ac muzogi yap isini
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Ev işi benden dışarı işi senden de 
0 oy
(599 puan) tarafından
Sallah aşkına bi y alma on gün temizlik ne diyecek bi bak benimkide kızlar hergun yaptığıma kendini bu kadar yıpratacak ne var diye ama 
(1,237 puan) tarafından
Yok canm bıraksan çöplük icinde yasar valla o
(599 puan) tarafından
Ne bilem yapılmadığında ne olduğunu bi görse ses etmez gibi geldi
(1,237 puan) tarafından
Yok denedim baska yoldan hic rahatsizlik duymadi
(599 puan) tarafından
Allah kolaylık versin o zman
0 oy
tarafından
Benimki yapma diye yalvarıyor
0 oy
tarafından
Benimkide yapma der ama yoruldugum için der 
(1,237 puan) tarafından
Bu da yoruldugumu biliyor ama yapma demekle olmuyor ki mecbur ev süpürülecek ki bebeler varsa bir de yani kim yapacak yapmayip
tarafından
Öyle valla yapılıyor mecbur bazen diyorum gel sen yap susuyor
0 oy
tarafından
evde çocuklar olmasa 1 ay hiç bişe yapma pislikte yaşasın da aklı başına gelsin derdim ama malesef çocuklar var. Aç yüksek ses müziğini dinlerken işini yap.
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Erkekler böyle bı sure sonea anneleri yerine koymaya başlıyorlar. Yani mecburmussun gibi. Bn ara ara hadi şunu da sen yap bakalım bnde insanim diyorum. Biseye laf edince kalk yardım et yapalım diyorum. Annesi misin eşi misin sen onu göster ona bnce
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Başak burcu erkeğini bu yüzden koca yaptım anacım :) temizlik sever bide benle birlikte temizler derler toplar sağolsun :) 
0 oy
(3,544 puan) tarafından
Benim yapma dio çocuklar önemli dio
0 oy
tarafından

Benim eşimde karışır  ama haklı olduğu için sesimi cikarmam   

Kendimi parcalayana kadar yapacak birşey bulurum   sonra gece belim  Tutulur 1 saat ağlarım  kızar bana

0 oy
(7,458 puan) tarafından
Benimki de yapma der otur sen dinlen ben hallediyorum der( ne yalan söyleyeyim benden kat kat güzel yapıyor :) oğlumuzla ilgilen vakit geçir ya da dinlen takıl der :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 225 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 58 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,052 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 637 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hamsikoydumtavaya- (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu

413,555 soru

12,449,554 cevap

46,257 kullanıcı

Kategoriler

...