0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çıldırıyorum artık 7 aylık inan bugün toplasiniz 1 saat uyumuş çok yorgunum ya hiç mi uyumaz hep kucak istiyor kızdım ona babasına verdim kendimi tutamıyorum sabırlı değilim kızıyorum hemen sonra çok pişman oluyorum bir akıl verin ya 

7 Cevaplar

0 oy
(702 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Ayni ben uyanikken kiziyom uyuyunca agliyom opuyom ://

Tabii bu nadiren oluyor
tarafından
Tek değilim dimi ya üzülüyorum
(702 puan) tarafından
Degilsin cnm ;))
-Reklam-
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Eşinin evde olduğu zamanlar ona ver uyu yoksa sinirin geçmez  hem anne olmak hem eş olmak çok zor 3,5 aylık bebeğim Allah'a şükür akıllı ama ona rağmen bazen çok zorlanıyorum 
tarafından
Uyumak değil derdim biraz dinlenmek ve bebeğim doğduğundan beri kolik hep ağlıyor
(5,439 puan) tarafından
En büyük destekcin eşin olmalı bu dönemde canım yada annen yoksa çok zor olur senin için
tarafından
Eşim destek oluyor ama öyle zor bir bebekki kimse uyutmuyor anca ben baş ediyorum
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Ay Allah sabır versin annesi kıyamam onlar büyücek büyümesine ya kafamızda saç bırakmıyorlar aldıkları nefese şükür
tarafından
He Valla çok şükür ya
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Bende pes ettim dün esime almasini soyledim yok sa bende kizma aşamasına gelmiştim 
tarafından
Çok zor ya
(1,571 puan) tarafından
Öğlen 4 de yarim saat uyumustu gece saat 2ydi halen uyumuyordu o an pes ettim verdim babasi na
tarafından
Of ya çok zor gerçekten
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Benim kızım da öyle. Uyuttuyorum 15 dk sonra uyanıyor. Bazen çok yoruyorum 6 aylık bu arada. Dönmüyor henüz dönme hareketi yaptırıyorum karın üstü dışarı izletiyorum derken uykusu baya geliyor uyuyor ayakta sallayarak. Yoksa çok zoe sidalani0 duruyor. Benim eşimde. De fayda yok. Gecem gündüzüm karışık. Ama onun suçu yok onu dünyaya ben getirdim kızmaya hakkım yok . Arada sinurlensemde hemn kucaklar özür dilerim
tarafından
Benimki de dönmüyor yüz üstü koyunca çok sıkılıyor evet onların suçu değil biz onları getirdik dünyaya
0 oy
(24,321 puan) tarafından
Hep uykusuzluktan o kizmalar. Uykusuz olunca insanın sinirleri zıplıyor. Sakın kalmakta fayda var elbette ki. Ama bazen insanın elinde olmuyor
tarafından
Uykusuz değildr dinlenmek istiyorum kuzum ya o uyusun bende yanında uzanmak istiyorum tüm işlerimi yapıyorum sadece diyorum uyusun bende uzanayım bakıyorum bu sefer de o uymuyor
0 oy
(862 puan) tarafından
1.5 yaşında oğlum inan ki bende bazen kızıyorum sonra pişman oluyorum 
tarafından
Peki kızman nasıl ben bağırıyorum korkuyor ya üzülüyorum
(862 puan) tarafından
Ne yalan söyleyeyim bağırıyorum doğru değil biliyorum ama gerçekten aşırı yorgun oluyorum yada kendine zarar verecek birşey yapacak oluyor

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 314 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kulpsuzkupa. (413 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 995 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aniskomhakli (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 497 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (1,027 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 2,061 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,850 soru

24,483,248 cevap

357,179 kullanıcı

...