0 oy
311 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Anne ve abla diyor sadece ama bizi taklit edip konuşmaya çalışıyor bazen benim diyor mesela bu şekilde ama ne istediğini anlatıyor bize hareketlerinden anlıyorum çok sosyal evde zaten kalabalık ama neden sadece 2 kelime herkeze abla diyor mesela ben ve kaynanam kendi anneme anne diyor sadece normal mi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oğlum nene baba ınne dede baybay diyor bazen çocuk memnun gel diyor mesela çok kelime kullanmıyor ama derdini anlatıyor kendini ifade ediyor artık bizi taklit ediyor ne desem anlıyor yapıyor
tarafından
Tv izletiyorsan ondan oluyor canım
tarafından
Evet izliyor ama çok değil biz 7 kişiyiz bı evde ablası amcası dedesi babanesi birde eşim biz varız hani aşırı ilgileniyoruz sadece yemek yerken açıyorum sürekli oyun halinde kızım bizle girer çıkar diğer odalara dışarı çıkmaya alışkın çıkar gezer gelir hani sadece TV değil hayatı çok az mı kısmı tv
tarafından
Erkek bebekler geç konuşurmuş zaten canım sıkıntı yapma tek tavsiyem kitap oku imkanın varsa
tarafından
Kız bebek canim
tarafından
Korkma ozaman canım seni anladığı için sıkıntı yok anlamasa sıkıntı olurdu
-Reklam-
0 oy
(891 puan) tarafından
16 aylık erkek çocuğum baba dede nene mama ham ado(alo) der erkek çocuk gec konusur derler
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Benim ki 2 yaşında sadece baba diyo 
0 oy
(49,836 puan) tarafından
Korkma canım bazı bebekler dili geç aciliyo anlamasında sıkıntı yoksa korkma
0 oy
tarafından
Benimkide o aylarda öyleydi şuan 19 aylık dili çözüldü çok şükür daha küçük canım konuşur
0 oy
(187,016 puan) tarafından
her bebek farkli bazisi gec konusur

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 437 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kayra04 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 712 göst.