0 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde (1,319 puan) tarafından
Kaynanam kayinbabam bir müddet bizde kalıyor babam hasta olduğu için kemoterapi alıyor  çalışıyorum gündüz evde tekler , ben işten dönene kadar eve bir sürü misafir geliyor agirliyorlar kalmaya gelen bile oluyor gorumcesi vs 

Siz olsanız izin verir misiniz yoksa ben mi abartiyorum 

Zaten mutfak yemek herseyim kaynanamın elinin altında malesef 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından

Cok sinir oluyom benim kaynanada yapio :angry:

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana sorulması gerek orası onların evi değilki sen misafir gibi olmuşsun resmen
0 oy
tarafından
Yani bu bi nevi birlik olmak gibi olmuş bide hiç korkmuyor lar mı hasta insanın evine bu kadar misafir getiriyor lar ya en sinir olduğum şey Allah korusun kovid olursa ztn adam hasta. Size sorması gerek izin verme eşinle konuş 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Hasta oldugu icin ziyarete geliyorlardir normal yani bende de bir buyuk kalmis olsa muhakkak misafirleri gelir bozde hep boyle
0 oy
tarafından
Kaynanam ile görüşmüyorum 

Benim evime izinsiz hiç kimse gelemez 
0 oy
(920 puan) tarafından
Canım kayınbaban hasta geleni gideni durmaz sen ne yapsanda gelirler evliliğimin ilk kışında kaynanamlar köyde diye acıdım üşümesinler diye çağırdım Allah'ın her günü misafir çalışıyordum da artık tak etti canım gelmesinler dedim biz böyleyiz gelirler geleni mi kovayım dedi ama bunlar yoldan geçen tanış diyip eve çağırıyordu istemiyorum diye kavga ettim eşim destekledi sonuç bizde kalmıyorlar misafir çağırmak isterse gelsinler mi diyor 
0 oy
tarafından
İzinsiz yapmamalı tabiki . Kocası ağır hastaymış birde  bağışıklığı düşüktür Allah korusun niye sürekli misafir geliyor ki 
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Benimki getirmeye çalıştı ama yemedi
0 oy
(16,910 puan) tarafından
Önceden getiriyordu. Bende söyledim dedim bir daha bana benden habersiz misafir getirme belki müsait olmam zaten bitisik oturuyoruz seslen duyarım müsaitsem gelin derim dedim. O gunden sonra getirmedi
0 oy
(16,689 puan) tarafından
Sen ayni ben ama neyseki bizim burda akrabaları yoktu sadece kendileri kaldı bit de akrabalara tahammül edemezdim 
0 oy
tarafından
Dağınık birakmiyosa mutfağı flan toparlıyor da ben karışmazdim.sncta orda kalıyorlar şuan..görünce yabancı değil..
0 oy
tarafından
İzinsiz evime kimseyi getiremez ama kendi geldiği zmn da herşeyime karışır gitarsak örtümden mitiline  kadar  bakma karışma diyorum yok yine aynı

Yaşım küçük diye düşünüyordum önceden ama burdaki yazılanları görünce yanlız değişim 
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Kendime gekmez ki kimse bana getirsin
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Alnını karışlarım :D kendi evine çağırsın istediğini. 
0 oy
tarafından
Şu salgın dönemin de kabul etmezdim yalan yok sana sorması lazim
0 oy
(466 puan) tarafından

:D benim kaynana misafir aradiginda gelicem dediginde direk ya bana iner ya eltime iner misafirini bizde agirlar Allaha sukur ki saun coluk cocuk var diye eskisi gibi deyil artik kendi evinde agirlamak zorunda kaliyor ara ara yine geliyor ben gelindeyim buraya gel diyo telefondaki arkadaslarina

tarafından
Aaaa ne uyanık kaynanan
0 oy
tarafından
Ay yatak odası na falnda girerlr banyo wce mutfak bn cildrrm ya duzenmn bozulmsi bni sinir eder
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Bana sormadan kendileri gelemezki kaldiki misafir getirsin
0 oy
tarafından
Bırak misafiri kaynanam bile çat kapı gelemez. o yüzü hiç kimseye vermedim. 
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Sende kalıyolarmış bişi denmez snde kalmasa haklı yani

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 495 göst.
20 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 822 göst.
15 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 430 göst.