0 oy
345 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (3,038 puan) tarafından
Benim eşimin bı huyu var satıcı karşısında yok alamam diyemez bendem bekler yok dememi 

Neyse efendim ihlas tanıtım için aradılar bende ben bilmem eşim bilir dedim oda gelin demiş sizce satış danimaniula birlikte gazliyip aldirsam mi sonra sürat yapar ama 

Olsn neye yapmıyoki

16 Cevaplar

0 oy
(3,038 puan) tarafından

En İyi Cevap
Of satış danışmanı azizligine geldim kadın ürünü bile getirmemiş yol buz diye umutsuz konusmustum telde belki o yüzden duş basligi verdi gitti ama güzel tanitsaydi bastirsydi esim alirdi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
düzenlendi

Süpürgesi müthiş birşey..tanıtırken göreceksin evinden çıkan kire şaşırırsın..halı koltuk yıkama özelliği de var..evet pahalı ama için rahat eser evim temiz diye..diğer robotlar dip köşe  bile temizlemiyor ona verdiğime acırım asıl..yine elinle temizlemek zorunda kalıyorsun..uygun gelirse sana al muhakkak 1 senedir kullanıyorum her gelen soruyor süpürgeyi bana da ver diyor ama vermem :)

tarafından
Aldın mı kız naptın
(3,038 puan) tarafından
Yok Bacı ya gelek diye bı taraflarını yirttilar alamam dedim diye de belki telde ürünü getirmemisler neymiş yol buzmus da adam da ikna olmadı esaslı satış danışmanı olaydı alırdı ne diye rahatsız ettiyse isterseniz getireyim falan etti dus başlığı verdi gitti
(7,034 puan) tarafından
Hahahha dus basligi almişsinuz iste beleßten oda oyi
(3,038 puan) tarafından
Aynen hiç yoktan duş başlığı sahabı olduk hayaller hayatlar iste şans bana hep tepeden bakiyo
Resmen gosteriyo ama elletmiyo
(7,034 puan) tarafından
Hahahaha ay Allah seni ya
0 oy
tarafından
Ben İhlas ta çalıştım çok pahalı ya süpürge falansa asla para verme çok ağır robot süpürge al daha iyi gereksiz pahalı ürünleri bence 
(3,038 puan) tarafından
Robot daha mı iyi diyosun cnm bende ikisi arasında kalıyorum alsam hangisi diyr
0 oy
tarafından
Elektrik süpürgesi için m diyorsun. Bütçenizi zorlamayacaksa aldır derim, kayınvalidemin arkadaşı almış bizde kullandık bir kez cidden şimdiye kadar süpürmüyormuşuz dedik 
(3,038 puan) tarafından
Temizlik robotu diyolar cnm dövmeli supuriyo halı koltuk siliyo falam
tarafından
Ayy evet benim dediğimde bu adını bilmiyormuşum :)
0 oy
tarafından
kendi çağırmış kendi tamam alalım demişse eğer surat niye yapsın ki? ne garip bi huy. :) Durumunuz varsa aldır istediğini. 
(3,038 puan) tarafından
Robot mu bu mu sizce hakkımı yanlış yerde kullanmYay in m
tarafından
Ben hiçbirini kullanmadım fikrim yok açıkçası.
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Almak istiyorsan al canm. Surat yaparsa da istemiyoruz deseydin de. Hem bisey diyemeyip hem de senin dedigine laf ettirme
(3,038 puan) tarafından
Sürat.yapat o Allah in emri çok zor bı insan
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Beni de aradılar ben istemedim hic gerek yok bence
(3,038 puan) tarafından
Robot mu daha iyi ona da gidip mağazadan aldırmaz aslında da
(3,951 puan) tarafından
Bilmkyorum ki canım  ben istemiyorum diyip kapattım  telefonu.
0 oy
tarafından
O süpürgeler hala satılıyor mu ya çok ağır ve kaba gereksiz bence.  
tarafından
Onu alana kadar robot süpürge aldır :))
(3,038 puan) tarafından
Robot daha günlük iş için sanırım bu büyük temizlik için aslında para olacak ikisi de alınacak ama robot daha işlevsel o zaman
tarafından
Valla o kadar para verip kendimi yoramam. O süpürgeler hiç kullanışlı değil çok ağır ,koku da yapıyor. Yengemin vardı dünyanın parasını verdi doğru düzgün kullanmadı sonra birine verdi kurtuldum dedi düşün yani
(3,038 puan) tarafından
O zaman robota ikna etmeye çalışyim
tarafından
Yani sen bilirsin ama halılar zaten halı yıkamaya veriliyor sende bir bilemedin iki kez. Başka da bişey yaramaz sırf süpürge için de ben almam. Ama siz kullanırız beğeniyorum derseniz tabi alın.
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Canım annem sulu süpürgesini aldı hemde halı yıkama özelliği vardır en fazla 2 kez kullanmıştır ama süpürge çok ağır ve kullanımı zor gerçekten zahmetli. Bence onun yerine hafif toz torbasız bir supurge alabilirsin 
(3,038 puan) tarafından
Kendi noraml supurgemdenn memmunum
0 oy
(13,584 puan) tarafından
Yıkama urunuyse ben olsam aldırırım kendin canın sıkıldıkça gec yıka  :)
(3,038 puan) tarafından
Yikamasi da oluyo
(13,584 puan) tarafından
Cok fonksiyonlu diye biliyorum bende temizlik hastası biri olarak imkanım olsa kesinlikle alırdım yıkamaya sürekli veremiyorsun halıları kanepeler demişsin öyle evet ağır falan ama bence her kadın için gerekli bilmiyorum ben öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Basında nasıl olsa da almayacak desek diyecen sandım sonunda güldüm :D
(3,038 puan) tarafından
Biz trajikomik aileyiz gulumsettiysem ne mutlu
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Çok memnun alanlar o süpürgeden. Halı koltuk yıkama özelliği de varmış. Ben almayı düşünüyorum
(3,038 puan) tarafından
Bakalım danışman gazlayip alırsa alır yoksa ses cikarmicam
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Valla supurge icinse insallah alir bizim durumumuz musait olsa esim hic yok demezdi de durumlar karışıktı ama super bir sey ya onunla is yap 3 gun otur resmen 
(3,038 puan) tarafından
Bakalım tanıtımci gazlarsa aldirsa aldırır yoksa da zorlamcam
(1,663 puan) tarafından
Valla ben cok hevesliyim biraz elimize para gecse aldiricam
0 oy
(14,420 puan) tarafından

İhlas mağazasında çalışan arkadaş son noktayı koymuş bence :blink:

(3,038 puan) tarafından
O zaman kalsn cnm
0 oy
(1,015 puan) tarafından
İmkanın varsa al canım. Gercekten com guclu temızleme ozellıgı var 
(3,038 puan) tarafından
Robot daha iyi diyolar gerçi esim ikna ederlerse alır yoksa zorlamam
0 oy
(662 puan) tarafından
Bence kesinlikle aldır harika bişey bende düşünüyorum bakmayı ama biraz zor robot süpürgedense bence ihlas daha iyi yıllardır olan bı marka zaten ve robot süpürgeler onun gibi temizlemez üsten olur 
(3,038 puan) tarafından
Ya satıcı makineyi bile getirmedi buzmus yol adam daha nasıl ikna olsn
(662 puan) tarafından
O zaman zor cnm hayilisi buymuş demkki belki işine yaramiycakti vardır bı sebebei

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,474 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 198 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,582 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 228 göst.