Tanımadığım insanlar benle dalga geçecek kapasiteye asla sahip olamaz uslupsuz olanlar onlar onlarin imajina hitaben cevap verdim bu 1
Ben seni kirmak amaçlı söylemedim cekememek demek ne demektir eltim misin sen bu çok yanlış bir düşünce bu 2
Elbette yaparsin bunda birşey yok sadece sordum seriligine hayran kaldim soru sorma seklim yanlış olabilir sana göre başkasına göre bu olabilir ama ego bunun neresinde arkadaşlarının yorumlarindan gaza gelerek parlaman ne denlo doğru bilmiyorum bu da 3 . Madem kirilmistin özgür dusuncenle bunu o zaman ifade edebilirdin saatler sonra ve burayı park sanip oyun pesinde olan bazı şahısların yaptığı alaycı yorumlar sonrasında bu olmamaliydi .
Istersen dünyayı yap ver banane erzak giderlerini ben karsiliyormusumda zoruma gidiyormuş ayipli yorumlarına gulmende ayrıca bir ayıp burda kırıcı olan onlar ve yine sensin.
Alınacak birşey yokmuş kime göre neye göre. sen yazdığın için cevap verdim seni severim real tanimasamda bunu daha önce de belirtmiştim sana insanlar sevdiklerini kiskanmaz bunu da yaz aklının bir köşesine . Onun bunun lafiyyla gaza gelmen ayrıca üzdü beni.
Allah muhabbetinizi arttirsin rast gele.