Canım Rabbim şifa versin çok iyi anlıyorum seni ikizlerim 40 gün küvözde kaldı ne demek olduğunu çok iyi bildiğim için oğluma sezeryan doğum yaptım sütüm gelmedi hemen mama aldık yemedi üç dört mama değiştik yemiyo biberonu sevmiyor bu sefer tabi şekeri sürekli düşük çıkıyo daha hastaneden çıkmadan sürekli topuğundan kan aldılar şeker ölçmek için yemediği için düşük çıkıyodu sonra yoğun bakım odasına almışlar ablam geldi bebek yok doktor gözetimim altında olsun demiş olmazsa 24 saat yatıralım ben ağla ağla gittim küvöz doktoruna yatırma nolur diye oda üç dört saat dursun dedi şeker çıksın yollucam söz verdi neyse o dört saat beniö yaşım hiç dinmedi 4 saat sonra verdiler ertesi gün hastaneden çıktım ama hala yemiyo sütüm düzgün gelmedi tabi aldı sarılık bu sefer sütüm geldi bebek full uyuyo napıyosam uyanmıyo sinirlerim harap oldu gözleri sapsarı iki gün boyunca sürekli şırıngayla beslemeye çalıştım valla baktım eskiden yapıyoalrdı küvöze girmesinden iyidir dedim şekerli su yaptım Bi çay kaşığı verdim şekeri düzene girince on beş yirmi dakika sonra memeyi verdim aldı emmeye başladı Bi kaç gün günde bir yada iki defa öyle şekerli su yapıp verdim şekeri düzene girdikçe emmeye devam etti sık sık emzirdim bende ve çok şükür sarılığı o şekil hastane yatmadan atlattık, Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah kucağına alırsın tekrar ve bida ayrılmazsınız:(