merhaba teyzeler. artık size yazmayınca özlüyoruz size güzel bir resmimi bırakıyorum buraya Maşallah demeyi unutmayın ama:) bugün güzel şeyler konuşmak istiyorum tüm olumsuzluklar Bi yana :) mesela size Bi soru sormak istiyorum? Mizginin saçını keseyim mi sizce kızlar. Saçları uzun yatarken terlediği zaman gözüne giriyor yapışıyor bide şimdi dökülüyor zaten ve en önemlisi yanları uzun olduğu için elini kafasına götürdüğü zaman saçını tutuyor Bi feryat figan edip ağlıyor saçlarını çekiyor hanımefendi ellerine dolanıyor. Yeni yeni tutmayı öğreniyor şimdi saçını tutuyor çekiyor sonra ağlıyor böyle saçma sapan şeyler yapıyoruz ;) bende kesmeye karar verdim ama işte Anne yüreği dayanmıyor kessem mi acaba bana Bi fikir verin kızlar :)
Oy Bu ne güzel panda valla ben olsam kesmem o güzel saclari benim kızım kel doğdu çıksın diye bekliyorum bana sorarsan kesme simsiyah sacları. Maşallah
Bu panda yiyiliyo mu acaba Masallah kuzuma rabbim size bağışlasın ❤️❤️❤️
Ne kadar guzel uyumus yaa kiyamam canim. Benimm ben olsam kestirmezdim ama tabi kestiren anneler wardir belki rahatlarr
Maşallah sübhanallah
Maşallah sana minik pandacık saçları çok güzel bence kestirme canım benim kızım kel keşke bizimkide uzasa hemen
Maşallah fındığa ya tatlı şey saçlarını kesme ense kısmından olmasa kısalt biraz gözüne falan giren kismlari
Hayatım da gördüğüm en tatlı panda bu ama )) masallah sana boncuk kız ❤ bence kestir canım tamam hoş duruyor ama yavrumun canı yanıyor kel yaptırma ama kısalt bari çektiği yerlerini
Bunun gbi tatlısını görmedim leylacim masallah mizgine bizim yerimize op prensesi Allah acısını göstermesin hep sizinle olsun mizgin
Masallah sana mizginim valla bizim zilli de ilk dogdugu zamanlarda sacini yola yola bi hal oldu yolar yolar aglardi simdi birakti o huyunu. Ben kesmeni istemem acikcasi kiz cocugunda guzsl oluyo
408,314 soru
12,266,332 cevap
37,479 kullanıcı