0 oy
244 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından

image

Neredeyse 2 yıldır doğum kontrol iğnesi ile korunuyorum ve hala iğnenin koruma süresi içindeyim ayrıca iğne yüzden hiç adet olmam geçen gün kahverengi akıntı kanama karışımı bir şey geldi 2-3 gün sürdü bende hamileliğe yorup test yaptım sizce olabilir mi 

13 Cevaplar

0 oy
(677 puan) tarafından
Alttaki oki tanede var gibi kan ver srn vanm
(2 puan) tarafından
Haftasonu girdiği için aile sağlığı merkezleri kapalı özel hastaneye negatif sonuç için 200₺ vermek istemiyorum taaa salıyı bekleyeceğim
(677 puan) tarafından
Hhakkinda hayırlısı olsun inşallah canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
son 2 de silik çizgi var kan ver bence.
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Test ver canım ya iki yıldır adet olmadan nasıl dayanıyorsun ki keşke farklı bi korunma yöntemi denesen yazık vücuduna 
(2 puan) tarafından
Ben hiç bir zararını görmedim şu zamana kadar diğer yöntemlere iğne kadar güvenemiyorum
0 oy
(6,676 puan) tarafından
2 tanesinde var gözüküyor
0 oy
tarafından

Canim acilen öğrenmek istiyorsan acile git kendimi iyi hiddetmiyorum kahverengi akıntı geldi günümde geçti acaba gebemiyim onuda bilmiyorum bi kan versem.bi tansiyon felan ölcseniz de 1 saate sonuç cikar:)istiyor muydun bu arada son ikide gebelik var çünkü 

(2 puan) tarafından
Allah’ın gücüne gitmesin o her şeyi en iyi bilendir ama hiç istemiyorum olursa tabi başımın üstünde yeri var
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Hepsini aynı anda mı yaptın
(2 puan) tarafından
En alttaki ile en üsttekiler arasında 2 saat var
0 oy
tarafından
Bence var hayalet çizgi görüyorum benimde öyle çıktı kan cerdim yeni olduğu için hayalet çizgi olurmuş 5 haftalikti öğrendiğimde inşallah vardır kuzum pazartesiye kadar bol bol dua et zikir çek Rabbim gönlündeki ni versin inşallah
(2 puan) tarafından
Garip bir duygu istemiyorken acaba hamilemiyim hissi olsa sevinirim olmasa yine sevinirim ‍♀️
0 oy
(713 puan) tarafından
Son ikisinde var gibi kuzum kan tahlili ver istersen
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Son ikisinde silik gördüm sadece 
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Kuruma çizgisi gibi duruyor benimde öyle çıkardı ama negatif olurdu o yzuden kan ver en garantisi 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Son iki tanesi silik.cıkmış var gibi canim 

0 oy
tarafından
Son ikisinde var gibi 
0 oy
(136,908 puan) tarafından
2 sinde var 2sinde yok

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 484 göst.