0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (3,431 puan) tarafından
Dogumu bekliyorum allahin izniyle ilk başlarda 3 saatte bir kendim mi uyandirmaliyim emzirmek için ne zaman 2 saate 1 saate indirmem gerek bide kaç aylık olunca uyku saatleri olmalı 

Tecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim ilk bebis kaynanam yanımda olacak ama bende bilgili olmak istiyorum o ne derse he demek istemiyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,775 puan) tarafından
İlk zamanlar 15 dk ya bir emzir, sık sık emzir ki sarılık olmasın, sürekli uyandır emzir 
(3,431 puan) tarafından
Emer mi ki 15 dk da acikmaz bide kaç dk emmesi lazım
(1,775 puan) tarafından
Yeni doğan bebeği sık sık emzir hem sütün çoğalır hemde sarılık olmaz, belki sütün az olabilir doymayabilir, her halukarda 15 dk ya bir öneriliyor
-Reklam-
0 oy
(20,206 puan) tarafından
İlk zamanlar en geç 2 saatte bir emzir. Benim bebeğim sarılık oldu ona rağmen. Ama şükür çabuk atlattı. 15 gün sonra falan doktor artık 3 saatte bir emzirebilirsin demişti. Siz yine de sorarsınız doktorunuza. 
(3,431 puan) tarafından
Peki teşekkürler bu gece için de geçerli dimi
(20,206 puan) tarafından
Aynen gece için de geçerli. Rica ederim. Ama 53 günlükken doktora sorduğumda artık aciktigi zaman kendi uyanır uyandirmaniza gerek yok demişti. 40.i çıkınca iş değişiyor biraz. Ama gelişimi de iyiyse tabi ki
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Mini Minnaktır o minnoşkos ama yanağıda baldır ponçişkos

Kız senin nickini görünce aklıma bu şarkı geliyo :D 
(3,431 puan) tarafından
Haha aslında pek miniminnak değilim öylesine aklıma geldi de koydum
0 oy
(979 puan) tarafından
Valla ben her ağladığında uyandgnda sürekli sık sık emzirdim oyle alisti 6aylik hala ayni.. annem demisti ki kndin uyandrma o ne zmn uyanrsa emzir demişti pişman oldm  .. birde 2.çocuk yani.. tabi ilk cocuk mama ile büyüdüğü için bnda bilemedim
(3,431 puan) tarafından
Kendi 3 4 saat te uyuyabilir yani bence uyandırılmasi lazım
(979 puan) tarafından
Valla ben 2.ci sezeryan oldum geç kndme gldim bebek cok acikti saat geçti epey artık emzirmen lzm dedi gtirdiler  1dk anca emdi daha tutmadi uyudu uyardirdm emzrmeye calstm  saatlerce her dfasnda ama snra pes ettim 4saat uyumstu  uyandı bu emdiki. Snrada  sık sık emzrmeye calstm zor alstrdim. Smdide  sürekli memede 10dk uyumuyor hmen emmek istyr
0 oy
(3,819 puan) tarafından
Uyku konusunda 2 saate bir muhakkak emzir ilk zamanlar bide ben faydasını gördüm diye söylüyorum 15 günlüktü kızım karanlıkta uyutmaya başladım geceleri sadece sokak lambasının ışığı olurdu yine alıp emziridim altını alırdım ama hiç ışığı açmadım öyle alıştı şimdi geceleri çok rahat uyur karanlıkta 
(3,431 puan) tarafından
Bende ışık acmamayi düşünüyorum isigi zayıf olan gece lambası aldim bide memede kac dk kalmalı
(3,819 puan) tarafından
Doyana kadar canım o kendi bırakır yaklaşık 10 15 bzaen 20 dk sürebilir bırak doyana kadar emsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 58 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ebrararslan (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
24 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehraperi (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.