0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (845 puan) tarafından
Ya kızım ayın 3 ünde 15 aylık olacak ama hiç kelime konuşmuyor anne baba bile yok kendi kendine geveliyor ama onun dışında yok 2 gün baba dedi artık oda yok şuan sadece babaya gaga diyor o kadar araştırdım da 15 aylık bebekler 3 ila 10 kelime arası konuşabilirmiş acaba sorun mu var ben mi evham yapıyorum anlamadım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İbni Sinan'ın di galiba canım konuşamayan bebeklerin dil altını güvercin yumurtası ile ovun diyordu ve ben bunu çok duydum
-Reklam-
0 oy
(1,309 puan) tarafından
15 aylık kızım söylediğimiz her şeyi tekrar edip cümle kurabiliyor 30-40 kelime biliyodur hiç tv falan izlemedi doğduğundan beride sürekli kitap okuyoruz etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama bence kıyaslama yapmamak gerek her çocuk farklıdır
(1,664 puan) tarafından
Doğduğundan beri hiç tv izlemedi...kitap okuyoruz bizde ** kelime az ...her çocuk bir değildir  sizinki
(1,309 puan) tarafından
Anlayamadım ne demek istediğinizi
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Benim oglum da ayni cnm baba mama allah diyor horoz kedi köpek taklidi yapıyor bu kadar onu da kendi isterse yoksa yok Ama paso onunla ilgileniyorum tv izlemez telefonda aynı şekilde vermedim izlemedi hic kartları var  ondan çoğu sorduklarimi bulur  ama hikaye de okurum dinler ama az kelimesi geveleyip duruyor bütün komutları yerine getiriyor ama işaret dilini de kullanıyor söyletmeye çalışıyorum anlatıyorum geveliyo tamam heralde normaldir 
0 oy
(999 puan) tarafından
Benim kızımda 19 aylık kelimeleri var ama cümle kurmuyor sağlık ocağı doktora bı götür dedi goturcm ay başı ama bence usendigi için konuşmuyor cnki ne söylesek anliyor göz teması güzel bende TV izletmedem hergun kitap okuduk neslerin isimlerini berbr saydık önünde birde ablası var yani ama yok anne baba aba dede teyze hala gibi şeyleri söylüyor cümle kurmuyor ama bence dediğim gibi usengecliginden benim onu anladigimi bildiği için zorlamıyor kendini birazdaha beklenebilir her çocuk aynı değil sonuçta benm yigenm 3 yaşında cümle kurmaya başladı şuan 6 yaşında hiç bir sikntisi yok çok şükür 
0 oy
(131,754 puan) tarafından
ama daha çok kucuk

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mavirane (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
20 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde uykusuz anne (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
29 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Car.cnr36 (106 puan) tarafından soruldu

408,969 soru

12,291,922 cevap

38,231 kullanıcı

Kategoriler

...